IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс отново е в Instagram

22 септември 2021 13 30

Певицата не издържа дълго без социалната мрежа

БГНЕС

Бритни Спиърс се завърна в Instagram. Певицата издържа само 5 дни без социалната мрежа и реши отново да открие профила си – за радост на своите верни последователи.

39-годишната изпълнителка, която се сгоди съвсем скоро, обяви миналата седмица, че иска да се откъсне за малко от виртуалния свят, за да отпразнува щастливия повод със Сам Асгари.

Появявайки се отново в Instagram, Спиърс пусна две селфита и уточни, че те са от нейното „бягство“ с годеника ѝ.

„Все още не мога да повярвам!!!!“, написа Бритни, посочвайки, че си е почивала в Палм Спрингс.

Преди няколко дни, когато певицата закри профила си в Instagram, източник на Page Six коментира, че тя е толкова щастлива в момента, че има нужда от това да не показва личния си живот. Тогава всички мислеха, че изпълнителката иска да си даде повече време, но ето че е готова да покаже отново своите кръшни танци.

„Бог да ви благослови всички. Не забравяйте да благодарите и да се молите, хора“, коментира звездата, танцувайки на песен на Лени Кравиц. В клипа тя е с лек загар, което ни кара да мислим, че си е отпочинала хубаво със Сам.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари