IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кевин Бейкън се изфука с бикините на жена си Кира Седжуик

23 септември 2021 10 40

Тя пък му благодари, че е показал на света „мръсното ѝ бельо“

БГНЕС

Кевин Бейкън се похвали, че докато е отменял съпругата си Кира Седжуик с пускането на пералнята, е открил, че нейните прашки са украсени с неговите инициали.

Актьорът буквално публикува мръсното пране на жена си в Instagram в неделя, показвайки снимка на нейните сини дантелени бикини, на които има инициалите „Аз, сърце, KБ“, изписани с кристали.

„Понякога пускането на пералнята може да бъде забавно и пълно с изненади занимание“, написа актьорът в социалната мрежа, споделяйки снимката с бельото на Кира.

„Благодаря, че сподели онлайн мръсното ми пране“, коментира самата Седжуик въпросната снимка, все пак добавяйки и емотикони с усмихнато личице и сърце.

Последователите на актьорската двойка определено бяха развеселени от снимката, като много от тях изтъкнаха отражението на лицето на Бейкън в копчето на пералнята.

Други се пошегуваха, че бикините на Кира може да крият инициалите на друг човек, например Ким Бейсинджър.

„Мисля, че тези бикини трябва да се перат на ръка!“, пише друг последовател на Кевин, намеквайки за фината дантела.

Звездната двойка наскоро отбеляза 33-ата годишнина от сватбата си. Бейкън и Седжуик са пример за здраво, успешно и щастливо семейство, нещо което е истинска рядкост в света на шоубизнеса.

През януари Кира разкри в интервю, че е позволила на съпруга си да ѝ направи коламаска на бикини зоната по време на карантина в пандемията, тъй като Кевин „знаел как да прави нещата“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари