IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Романтична семейна Коледа: Плановете на Джей Ло и Бен Афлек

23 септември 2021 08 30

Актьорът изрази публично чувствата си към изпълнителката

Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес и Бен Афлек уверено гледат към общото си бъдеще.

Двойката, която вече запозна децата си едно с друго, планира да прекара повече време заедно. Според източник, Бенифър ще остане разделена в следващите два месеца, но със сигурност ще прекара коледните и новогодишните празници на едно и също място. „И двамата ще си вземат почивка. За Дженифър Коледа е изцяло свързана с децата. Тя прави празника специален за тях. Обожава Коледа“, казва близък до изпълнителката пред списание People.

Що се отнася до Афлек, той също би искал да прекара празника с децата си, но в същото време не иска да е далеч от Дженифър. Затова двамата са започнали плануването отрано, за да могат да нагласят нещата по най-добрия начин. „Засега няма точно определен план, но се работи в тази посока“, казва източникът.

Това ще бъде първа обща Коледа за Джен и Бен от 18 години насам. Двамата вече прекараха едно романтично лято, разхождайки се из Средиземно море с частна яхта. Именно там Лопес отпразнува рождения си ден, след което слезе на брега в Сен Тропе, за да направи огромно парти в местен клуб. Източник казва пред People, че двойката е много благодарна за забавното си лято заедно.

„В следващите няколко месеца обаче ще се говори само за работа. Бен отива в Тексас, а Дженифър започва снимки в Канада“, разказва близък до звездите. Въпреки натоварените графици обаче и двамата намират време за семействата си. Лопес е майка на близнаците Еме и Макс, които споделя с бившия си съпруг Марк Антъни, а Афлек има две дъщери и един син от бившата си съпруга Дженифър Гарнър.

Според Page Six, през последния уикенд Бен и Джен са завели децата си на прожекция на филма „School of Rock“ в Лос Анджелис. Преди това двойката се появи на червения килим във Венеция преди премиерата на „Последният дуел“. На 13 септември звездите привлякоха погледите и на Met Gala, споделяйки целувка през защитните маски.

Бен и

Снимка: Getty Images

Въпреки че рядко говорят за връзката си, Бен и Джен не крият любовта си един към друг. Сега Афлек доказва това и с думи в последното си интервю. „Това, което мога да ви кажа е, че виждам от първа ръка как цветнокожи жени идват при Дженифър и ѝ казват колко вдъхновяваща е тя и нейната филантропска работа“, казва актьорът. Наскоро той беше заедно с любимата си в Бронкс, където тя подкрепи малките бизнеси, ръководени от латиноамериканци.

„Възхитен съм от влиянието, което Дженифър има върху света“

Това не е първият път, в който Афлек говори за Лопес и трудностите, които тя среща като латиноамериканка в шоубизнеса. През януари, преди да започнат връзка, той проговори за вниманието, което двамата са получавали преди и колко голямо количество от него е било в негативна посока. „Хората бяха ужасно жестоки с нея, правеха сексистки и расистки коментари. Грозни, обидни неща се пишеха за нея по начин, заради който в днешно време ще те уволнят“, казва Афлек пред Hollywood Reporter.

Бен Афлек,

Снимка: БГНЕС

Лопес и Афлек се сгодиха през 2002 година, отложиха плануваната си сватба през 2003-а и се разделиха през януари 2004-а. Двамата подновиха любовта си по-рано през тази година и оттогава са неразделни, правейки повторния си дебют на червения килим по време на филмовия фестивал във Венеция.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари