IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес споделя своя съвет за грижа за себе си

25 септември 2021 10 30

"Когато се чувствам зле, правя това, защото по този начин се презареждам"

Снимка: Getty Images

Когато става въпрос за презареждане, Селена Гомес има нужда само от една бърза дрямка. 

"Сънят е най-добрият ми приятел, няма да ви лъжа. Когато чувствам отпадналост, дремвам за малко и после чувствам, че мога да започна всичко отначало", казва тя пред списание People. 29-годишната актриса говори за борбата си с психическите проблеми през годините, като продължава да се бори за по-достъпно лечение и по-голямо внимание към тези състояния. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Марката на Гомес, Rare Beauty, и компанията й за сладолед, "Selena Sundae", даряват част от печалбите си на няколко платформи и организации за борба с психичните проблеми. "От всичко, което съм направила в кариерата си, съм най-горда с този фонд. Да видя как всички реагират по правилния начин и как все повече хора се интересуват от психичното състояние ме радва изключително много", казва Селена пред People. 

Изпълнителката допълва, че борбата за добро психично здраве е част от ежедневието й, като се опитва да осигури достъпни места за лечение в цяла Америка. Тя посочи, че хората с репродуктивни проблеми могат съвсем спокойно да отидат в клиниките на Planned Parenthood и да потърсят помощ, но подобна услуга не се предлага за тези с психични проблеми. "Трябва да има места, където всеки да получи съвет или да участва в групови сеанси", споделя Гомес. Допълва, че все пак е благодарна, че може да направи нещо значимо по тази тема. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Гледайки как новото поколение расте, включително и 8-годишната си сестра Грейс, Гомес иска да научи всички тези деца колко е важно да вярват в себе си. "Постоянно казвам на сестра ми, че е умна, мила и прекрасна. Говоря с нея като с възрастен и се опитвам да бъда най-добрият пример за нея", разкрива изпълнителката. Допълва, че се стреми да бъде най-добрата кака на света и да признава грешките си, дори понякога това да е доста трудно. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари