IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бивша приятелка на годеника на Бритни Спиърс: Сам Асгари удари джакпота

25 септември 2021 18 00

Майра Вероника им пожела щастие

Снимка: БГНЕС

Бившата любовница на младоженеца Бритни Спиърс направи силно изявление след годежа си със звездата

"Той удари джакпота!"

Новината, че певицата Бритни Спиърс ще се жени провокира много от нейните фенове да се усъмнят в искреността на годеника й Сам Асгари. Мнозина вярват, че той е със звездата само заради парите й.

Бивша любовница на Асгари, актрисата и модел Майра Вероника, каза в интервю за TMZ, че Сам най-накрая е „ударил джакпота“. „Щастлива съм да чуя такава новина. Много се радвам за тях. Той удари джакпота! " -възкликна 41-годишната актриса.

Майра Вероника не каза нищо лошо за бившия си партньор, само добро. Тя обясни, че не гледа сериозно на хейтърите от социалните мрежи, които твърдят, че Сам е с Бритни заради парите й, отбелязвайки, че той е искрен и сладък човек. Използвайки думата „джакпот“, моделът нямала предвид финансовия интерес на Асгари. Освен това тя е уверена, че този съюз ще бъде от полза и за двете страни.

„Тя също удари джакпота“, продължи актрисата. - Той много я подкрепя. Той показва нейната грижа и чувствителност и след целия ужас, през който е преминала, от това се нуждае тя “, каза Майра, коментирайки връзката им.

Моделът не се съмнява, че Сам наистина обича половинката си и желае на двойката дълъг и щастлив живот.

Припомняме, че гаджето на Бритни Спиърс, Сам Асгари, с когото певицата се среща от 2016 г., най -накрая й предложи брак. Говори се, че Бритни, която отглежда двама сина от предишния си брак с Кевин Федерлайн, отдавна мечтае да стане законна съпруга на Сам и да има още едно дете от него.

До този момент баща й не й позволявал, но след като той обеща да се оттегли като настойник, певицата има шанс да сбъдне мечтата си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари