IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Енрике Иглесиас и Анна Курникова публикуваха нови видеоклипове с децата

25 септември 2021 21 00

Звездното семейство споделя мили моменти с феновете си

Снимка: БГНЕС

Фактът, че за Анна Курникова и Енрике Иглесиас семейството е на първо място, личи с просто око от профилите им в социалните мрежи. Влюбените с желание споделят снимки и видеоклипове с децата си: Луси, Николас и Маша. Фенове на двойката с удоволствие срещат всяка нова публикация и с интерес наблюдават как растат очарователните им деца.
 

Едва ли е трудно да се досетим, че музиката играе важна роля в живота на звездното семейство. Преди 19 години Енрике и Анна се срещнаха на снимачната площадка към видеото на песента му Escape, а сега най-малката им дъщеря с удоволствие танцува на парчетата от последния албум на баща си.

Когато Енрике посочи корицата на албума със своята снимка и пита Маша кой според нея е изобразен там, момичето уверено отговори, че това е „татко“.

Анна Курникова реши да бъде в крак със съпруга си и публикува видео в мрежата, в което и дъщерите, и синът карат заедно кола-играчка. На свой ред феновете им не пестяха мили думи и най-добри пожелания към децата.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари