IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл искала британски съпруг още преди да срещне принц Хари

26 септември 2021 10 30

Ето какво споделя нейна приятелка

Снимка: БГНЕС

През 2018 г. Меган Маркъл изпълни мечтата си и се омъжи за избраника си от Великобритания. Според запознати, херцогинята на Съсекс целенасочено е търсила съпруг във Великобритания. Тя активно проявявала интерес към английските господа много преди да се срещне с принц Хари. Това разказа нейната приятелка и телевизионна водеща Лизи Канди в документалния филм „Фърги и Меган: Неудобни кралски особи“.

През 2013 г. в интервю с журналистката Меган Маркъл призна желанието си да остане в Обединеното кралство. „Много е студено, но хората са толкова топли. Колкото и глупаво да звучи. Днес се пошегувах, че никога през живота си никога не съм бил наричана „любима“ или „скъпа“. Поради това искам да остана тук за кратко “, каза тогава херцогинята.

Лизи отбеляза, че Лондон наистина е направил голямо впечатление на Меган. Желанието й да си намери британско гадже и да остане в града било толкова силно, че успяла да впечатли най-подходящия ерген с кралска кръв. 

„Можех да й помогна да стигне до правилните места и да се срещне с правилните хора. Разговаряхме като момичета, а след това тя каза: „Познаваш ли известни момчета? Самотна съм и обичам британците “, сподели телевизионната водеща.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари