IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари и Меган Маркъл се завръщат във Великобритания за Коледа

25 септември 2021 16 30

Херцозите на Съсекс нямат търпение да запознаят Лилибет с кралица Елизабет Втора

Снимка: БГНЕС

Принц Хари и Меган Маркъл могат да посетят роднините си във Великобритания по Коледа, казват експерти. Това е идеалният момент да изградят нови отношения със семейството си.

Според Кейти Никол, автор на „Хари и Меган: Живот, загуба и любов“, Коледа може да бъде възможност да смекчи отношенията на Хари и Меган с кралското семейство.

„Когато Хари и Меган си тръгнаха, те ясно показаха, че не искат да се откажат от дома си във Великобритания. Те все още имат вила във Фрогмор и планират да се върнат “, каза Кейти Никол пред списание Closer.

Според Никол кралицата просто мечтае да се срещне със семейството на херцозите на Съсекс, а принц Чарлз не е виждал внука си от дълго време и все още не е срещнал новата си внучка, Лилибет Даяна. Хари и Меган също искат да запознаят кралицата с Лилибет, а Коледа е подходящият момент за това, смята експертът.

„Коледа се разглежда като най-благоприятното време. Може би ще настъпи смекчаване на отношенията, което ще проправи пътя за по-нататъшно уреждане на семейния конфликт ”, продължи експертът.

След като се оттеглиха от кралските особи, принц Хари и Меган Маркъл никога не се върнаха заедно във Великобритания. На Хари му се наложи да посети два пъти роднините си във връзка с важни събития от живота на монарсите - погребението на принц Филип и откриването на мемориала на принцеса Даяна.

Съответно, новородената дъщеря на херцозите на Съсекс никога през живота си не е била във Великобритания. Кралският експерт Кейти Никол прогнозира предстояща среща на бебето с нейния коронован съименник.

Между другото, след раждането на дъщеря си, Хари и Меган рядко се появяват на публични места. Но, както смятат експертите, много скоро титулярната двойка ще навлезе в своята „нова ера на публичност“. Изглежда, че то ще започне този уикенд, когато херцогът и херцогинята на Съсекс ще се присъединят към екипа на знаменитостите в денонощното телевизионно шоу Global Citizen Live в Ню Йорк.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари