IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вижте кои бяха най-красивите звездни булки на лято/2021

24 септември 2021 12 30

Гуен Стефани, Лили Колинс, Джазмин Тукс...

Джазмин Тукс и съпругът й;БГНЕС

За разлика от лятото на 2020 година, пандемията не успя да помрачи сватбените тържества през топлите месеци на 2021 година. Все пак светът бавно започна да се отваря отново и през изминалите няколко месеца много двойки-знаменитости бяха нетърпеливи да си разменят брачни обети.

Предлагаме ви да си припомните някои от най-красивите и запомнящи се булки на летния сезон, както и да се насладите отново на роклите им.

Може би една от най-впечатляващите булки на лятото се оказа супермоделът и ангел на Victoria's Secret, Джазмин Тукс, която се омъжи за своя годеник Хуан Давид Бореро на 4 септември в неговата родина Еквадор. Двамата вдигнаха сватба за чудо и приказ на цялата страна, на която вицепремиер е именно бащата на Хуан – Алфредо.

Тукс беше ослепителна в ръчно украсената с цветя дантелена рокля на дизайнера Зухаир Мурад, която бе с дълги ръкави и висока яка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasmine Tookes (@jastookes)

Артконсултантът Уил Копелман, който се раздели преди пет години с актрисата Дрю Баримор, се ожени за една от директорките в списание Vogue – Александра Мичлер на 28 август.

Двете дъщери на Копелман и Баримор, 8-годишната Олив и 7-годишната Франки, бяха шаферки по време на церемонията, а сестрата на младоженеца – Джил Каргман, сподели няколко красиви снимки от събитието в своя Instagram профил.

На кадрите се вижда, че красивата Александра носи великолепна рокля от бял сатен с гол гръб, дълъг шлейф и воал.

30-годишната племенница на покойната принцеса Даяна – лейди Кити Спенсър, се омъжи за 62-годишния милионер Майкъл Люис на луксозна церемония във Вила Алдо Брандини във Фраскати, Италия.

Булката носеше ефектна и сложно конструирана дантелена рокля на модна къща Dolce and Gabbana.

След 10-годишен годеж, 21-годишна връзка и две деца заедно, британската певица от Spice Girls, Ема Бънтън, се омъжи за половинката си Джейд Джоунс в къса, ефирна рокля на Miu Miu.

Дългогодишната любов между Гуен Стефани и Блейк Шелтън беше скрепена с брак на 3 юли, осем месеца след техния годеж от октомври 2020 г.

Двамата вдигнаха интимно сватбено тържество в ранчото на кънтри певеца в Тишоминго, Оклахома. Един от гостите на сватбата сподели пред списание People: „Церемонията беше перфектна комбинация от кънтри и блясък. Сватбата беше елегантна, изискана и готина, като самата Гуен.“

Бялата рокля на Стефани беше наистина екстравагантна и секси – с дълбоко деколте, отпред къса, а отзад дълга, като тя я беше съчетала с каубойски ботуши. Творението беше дело на топдизайнерката Vera Wang.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

Дъщерята на Фил Колинс – чаровната актриса Лили Колинс, се омъжи за актьора Чарли Макдауъл (син на актрисата Мери Стинбъргън и актьора Малкълм Макдауъл) на 4 септември в Дантън, Колорадо. 32-годишната звезда от сериала „Емили в Париж“ носеше приказна рокля на Ralph Lauren.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари