IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бебе на борда – момче или момиче чака Кайли Дженър?

24 септември 2021 10 40

Фенове гадаят по последната ѝ фотосесия

БГНЕС

Момче или момиче чака Кайли Дженър? Това се чудят феновете ѝ още след като тя обяви щастливата новина и показа коремчето си. А след представянето на нейната нова линия – Kylie baby, мнозина смятат, че детето ще е момче.

Риалити звездата сподели няколко снимки от фотосесията, с която анонсира продуктите от бранда, ориентирани към най-малките. Те ще бъдат пуснати на пазара на 28 септември.

„Когато станах майка, беше моя мечта да създам чиста, безопасна, ефективна и съзнателна грижа за бебето. Знам, че всички искаме най-доброто за нашите деца, така че направата на тази линия напълно веганска и хипоалергенна беше много лично за мен! Толкова се гордея с тези продукти и нямах търпение да споделя това с вас и вашето семейство!, сподели Кайли.

Дженър е споделила кадър, на който държи в скута си своята дъщеричка Сторми. А пред тях са поставени продуктите от линията, чиито опаковки са в розово-син цвят.

Тъй като милиардерката е със синя рокля, а детенцето пък е облечено с мек халат в същия цвят, много от последователите ѝ сметнаха, че това е ясен сигнал, че тя очаква момченце.

„Очевидно е, че ще има момченце“, „Имам чувството, че чака момче“, „Намеква ни със синьото за момче“, гласят коментари под публикацията ѝ.

И макар новата козметична линия на Дженър да не е кръстена на малката Сторми, на част от опаковките, освен облачета, има и малки гръмотевички в нейна чест.

Според описанието, продуктите, които Кайли предлага за бебета и деца, са дерматологично тествани от педиатър и са подходящи дори и за малчугани с по-чувствителна кожа.

Кайли Дженър обяви, че отново ще става майка в началото на септември. Оттогава тя не крие корема си и вече споделя по-провокативни снимки с дрехи, ушити специално за нея в този период от бременността. До момента доведената сестра на Ким Кардашян не е коментирала дали предпочита сестра ѝ да роди момче или момиче.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари