IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Форд загуби съпруга си Ричард Бъкли

23 септември 2021 14 40

Бъкли е починал след дълга борба с болест

Снимка: Getty Images

Ричард Бъкли, съпругът на Том Форд и негов партньор от повече от 30 години, е починал на 72-годишна възраст.

Според изявление, публикувано от говорители на Форд, Бъкли е починал от естествена причина след дълго боледуване. „С огромна тъга Том Форд обявява смъртта на своя съпруг от 35 години Ричард Бъкли“, започва изявлението. Допълва, че Ричард е починал в семейния дом в Лос Анджелис, заобиколен от съпруга си и техния син Алекс.

Форд и Бъкли се срещат през 1986 година по време на модно ревю и се женят през 2014 година. Ричард имаше дългогодишна кариера в журналистиката и модата, като започва своя професионален път в списание New York през 1979 година. СЛед това започва да публикува в Women's Wear Daily и Vanity Fair. Той също така става редактор за европейския клон на списание Mirabella, след което помага в редактирането на Italian Vogue, а по-късно става главен редактор на Vogue Hommes International.

Том Форд

Снимка: Getty Images

Бъкли и Форд са живели в Лондон, Ню Йорк и Санта Фе. Двамата имат 8-годишен син Александър Джон Бъкли. През 2016 година Том говори пред списание People за момента, в който се е влюбил в съпруга си.

„Очите ни се засякоха и след месец вече живеехме заедно. Оттогава сме неразделни“, казва дизайнерът. Дори след три десетилетия Форд ясно помни момента, в който е срещнал Бъкли. Двамата са били заедно в асансьор и веднага са усетили привличане. Преди да слезе на етажа си, Том е знаел, че ще прекара остатъка от живота си с Ричард.

Том Форд

Снимка: Getty Images

„До времето, в което асансьорът стигна първия етаж, знаех, че той е единственият. Това беше. Бях готов. Това беше любов от пръв поглед“, допълва Форд.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари