IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс за синовете си: Обичам малките си дяволчета

24 септември 2021 15 00

Певицата с емоционален пост по случай рождените им дни

БГНЕС

„Няма нищо по-силно от любовта между майка и син“. Този цитат сподели Бритни Спиърс, говорейки за това колко са пораснали момчетата й. Преди броени дни - Джейдън Джеймс стана на 15 (12 септември), докато другият- Престън, навърши 16 на 14 септември. По този повод изпълнителката сподели, че макар те да са вече с глава над нея, за нея винаги ще си останат нейните малки бебчета, които много обича. 

„Рождените дни на моите момчета бяха миналата седмица ... и за съжаление те порастват и искат да се занимават със собствени неща ... Трябва да поискам разрешението им да ги публикувам, защото те са изключително независими човечета!!!“, пише Спиърс в Instagram и посочи, че все пак е празнувала с тях, като им поднесла сладоледени торти. 

Бритни не скри, че била разстроена два дни и плакала, когато синовете й отишли на танци, облечени в официални костюми. По думите й, момичетата трябва да се приготвят за тях, защото двамата са много красиви. 

Звездата, която отскоро вече може да взима сама решения за живота си, след като нейният баща вече не й е попечител, изтъква, че е благословена да има тези две момчета до себе си, които са много талантливи. 

„И ако четат това, което съм сигурна, че не... толкова много ви обичам, малки дяволчета!!!“, завършва изповедта на изпълнителката. 

Какво не знаем за синовете на Бритни Спиърс? 

Момчетата са от връзката на певицата с Кевин Федърлайн, при който те живеят в момента. След като Спиърс се развежда с него, тя получава 50% от попечителството над тях.

През март 2021 г. Бритни сподели снимка с Джейдън и Престън (Шон), на която двамата са с маски. Тогава тя коментира, че е щастливка и припомни, че те не желаят да качва техни снимки в профилите си в социалните мрежи. 

Двамата не виждат майка си често 

Макар  Престън и Джейдън да са в страхотни отношения с майка си, те не я виждат много често. Само с разлика от година помежду си, двамата вече са тийнейджъри и вече са самостоятелни. Те посещават майка си повече като деца, защото по-късно баща им иска промяна в попечителството. 

През септември 2019 г. певицата получава само 30% от правата на децата си и съответно по-малко срещи с тях. А заради проблемите й, те намаляват още повече. 

Джейдън има проблеми в Instagram заради певицата

Заради здравословното състояние на Бритни Спиърс и контрола, осъществяван от баща й с години, миналата година Джейдън се включи на живо в Instagram, за да я защити. Изливайки гнева си към своя дядо, той си навлича неприятности, като по-късно баща му сваля клипа.  

Много хора пишат на момчето, за да го поздравят за постъпката, но има и недоброжелатели, които му натякват в мрежата колко безотговорна е неговтаа известна майка. 

И двамата се увличат от музика и спорт 

През 2018 г. Спиърс споделя кип на един от синовете си, в който той свири на пиано. По-лъсно пък разкрива, че той й брат му обожават да карат скейтборд и спортуват. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари