IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейсън Деруло се раздели с майката на сина си

24 септември 2021 14 50

Само ден преди това Джена Фрумс заяви любовта си към изпълнителя

Снимка: Getty Images

Феновете на Джейсън Деруло и Джема Фрумс няма да бъдат доволни от следващите изречения. 

Преди ден изпълнителят заяви, че се е разделил с инфлуенсърката, с която има и 4-месечен син Джейсън Кинг. В социалните мрежи Деруло сподели, че с Джена са решили да поемат по различни пътища, но все пак остават фокусирани върху грижите за детето. "Тя е прекрасна майка, но смятаме, че раздялата ще ни позволи да бъдем най-добрата версия на себе си и най-добрите родители, които можем да бъдем", допълни той. Помоли фенове и репортери да уважат личното пространство на семейството и да не задават допълнителни въпроси. 

Раздялата дойде като шокираща новина за феновете на двойката, тъй като само ден преди това Джена поздрави Джейсън за рождения ден и изрази любовта си към него. "Ти си най-красивият, най-трудолюбивият, най-талантливият, най-забавният и най-обичащият човек на света. Ти ме правиш цяла и съм благодарна за любовта, която споделяме. Ти и нашето малко чудо ме правите най-щастливото момиче на света и нямам търпение да създам още спомени с вас", написа Фрум с в социалните мрежи. 

Джейсън и Джена се срещат във фитнеса само месец преди началото на пандемията през 2020 година. По време на изолацията двамата си спечелиха огромна фен база в TikTok, благодарение на забавните им клипчета и танците им у дома. През март 2021 година двойката обяви, че чака момченце, което се роди през май. 

Джейсън-младши често присъства в социалните профили на родителите си, а през юли Джена сподели новини около отглеждането на детето. "Когато имаме един друг, имаме всичко. Момченцето ни е на два месеца. То е най-доброто и е най-усмихнатото и най-щастливото бебе, което обича да прекарва времето си навън. Влюбени сме в него", написа тя в Instagram. 

Засега не е ясна причината за раздялата между Джейсън и Джена, както и как двамата ще продължат да отглеждат детето си. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари