IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейди Луиз Уиндзор с първо телевизионно интервю

24 септември 2021 17 40

Тийнейджърката си спомни за принц Филип

БГНЕС

Лейди Луиз Уиндзор даде своето първо телевизионно интервю. 17-годишната дъщеря на принц Едуард и съпругата му Софи, застана пред камерата на BBC One. Тя бе сред внуците на Елизабет Втора, които участваха в заснемането на документалния филм „Принц Филип: Кралското семейство си спомня“, излъчен наскоро. 

Тийнейджърката разказа спомените си за своя покоен дядо, с който споделяше една страст - управляването на карети. 

„Херцогът на Единбург беше толкова ангажиран с моето управляване, което беше прекрасно, но и леко плашещо, защото той почти е изобретил спорта. Но е невероятно да се науча направо от него и мисля че определено ни направи по-близки“, казва тя, цитирана опт списание „Hello“.

Лейди Луиз, която заслужено наследи любимата карета на принц Филип, сподели още, че след състезание дядо й винаги е разговарял с нея, за да научи как се е чувствала. По думите й, когато тя му разказвала, очите му направо светвали, защото много се вълнувал и радвал за нея. 

След излъчването на филма, много от почитателите на британския кралски двор споделиха в социалните мрежи, че момичето е много възпитано и го очаква хубаво бъдеще. 

„Беше прекрасно да видя лейди Луиз, беше ясно, че тя е много близка с дядо си“, „Много съм впечатлен от Лейди Луиз, прекрасно момиче, много добре говори“, пишат потребители на Twitter по повод първото й телевизионно интервю. 

принц Филип,

БГНЕС

Както сме писали и друг път, съпругът на английската кралица играе поло до 1971 г., като на него се приписва заслугата за пренасянето на състезанията с карета на Острова. Той представлява Великобритания в три европейски и шест световни първенства.

През 2019 г. принц Филип присъства на състезание с карети на конното изложение Royal Windsor Horse, където участва и внучката му. Там Лейди Луиз печелитрето място. 

Според младото момиче, нейният покоен дядо е един от най-интересните хора, които познава. Освен, че всеки път, когато двамата излизали с каретата, я водел по различни маршрути, за да се усъвършенства, той винаги я разсмивал, разказвайки й вицове, докато тя управлява. По този начин успявал да снеме и част от напрежението. 

Елизабет Втора,

БГНЕС

Иначе, като по-малка, дъщерята на принц Едуард често яздела пони в компанията на Елизабет Втора. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари