IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как Бритни Спиърс реагира на новия документален филм за себе си?

30 септември 2021 10 40

Дали е доволна от това, което е видяла

Снимка: Getty Images

Бритни Спиърс има какво да каже относно новия документален филм за живота ѝ, който се появи преди няколко дни.

В социалните мрежи изпълнителката сподели своите впечатления и спокойно можем да кажем, че никак не е доволна от това, което е видяла. В лентата се зачеква темата за съдебната битка между Спиърс и баща ѝ и опита на звездата да прекъсне дългото попечителство, което Джейми Спиърс имаше върху нея. Бритни все пак не разкри точно за кой документален проект става въпрос, като написа само „последната документалка“.

„Много е шантаво, хора... Гледах малко от последния документален филм и мога да кажа, че се почесах по главата на няколко пъти!!! Наистина се опитвам да се отдалеча от драмата!!! Първо... това е минало!!! Второ... може ли тези диалози да станат още по-банални??“, написа Спиърс в Instagram. Тя заяви, че създателите на филма не са се постарали много и саркастично заяви, че лентата е използвала най-хубавите ѝ кадри.

По-рано през деня Бритни сподели още едно мнение, което обаче вече е изтрито. То беше идентично на горното, но с промяна в първото изречение. Вместо това, че си е почесала главата няколко пъти, изпълнителката написа, че повечето неща във филма не са истина.

Докато Спиърс не казва точно за кой филм говори, източници споделят пред TMZ, че написаното се отнася за Toxic: Brithey Spears' Battle For Freedom, който беше пуснат на 26 септември по CNN. В него са взети интервюта от различни персони, включително журналисти, бивши служители и анонимни източници, които говорят за миналото на изпълнителката.

Това обаче не е единственият проект, който се фокусира върху живота на Бритни. На 27 септември в Netflix се появи Britney vs Spears, а няколко дни по-рано беше излъчен и Framing Britney Spears по FX. Именно той помогна да се насочи по-голямо внимание към ситуацията на Спиърс и да се започне дело срещу баща ѝ. Продължението на филма, Controlling Britney Spears, се появи на 24 септември с нови обвинения и доказателства.

През юли Бритни сякаш сподели мнението си относно Framing Britney Spears, когато написа в Instagram, че не харесва начина, по който документалните филми показват унизителните моменти от нечий живот. Няколко седмици по-късно адвокатът ѝ подаде документи за смяна на настойничеството от ръцете на Джейми Спиърс в тези на Джейсън Рубин. Тази молба е преразгледана в съда на 29 септември.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари