IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Експерт: Меган Маркъл може никога повече да не посети Великобритания

1 октомври 2021 08 40

Кралицата пък може и никога да не се запознае с правнучката си Лилибет

Снимка: БГНЕС

Въпреки че се смята, че Меган Маркъл ще посети заедно с принц Хари Великобритания по Коледа, както и че кралицата ще ги дари с медал като другите членове на кралското семейство по повод 70-ия ѝ юбилей на трона, според специалисти херцогинята на Съсекс няма да посети повече Великобритания.

Новородената дъщеря на Меган и Хари – Лилибет все още не е представена на Нейно Кралско Величество. Експерти твърдят, че херцогът и херцогинята на Съсекс умишлено отлагат посещението си в двореца.

„Никога няма да се върна в Англия! Моите роднини могат да дойдат в Лос Анджелис, ако искат да опознаят детето ми!“, цитира Меган Маркъл неин познат.

Като основна причина за херцозите от една страна била епидемичната ситуация в света и невъзможността за международни полети поради ограниченията. Но те толкова обичат да летят с частни самолети, така че едва ли това е причината. Какво им пречи да наемат самолет и да летят през океана? Ако все още не са го направили, тогава всичко е много по-сериозно, отколкото изглежда.

Експертите смятат, че една от причините Меган никога да не се върне във Великобритания е студената война между Съсекс и Кеймбридж. Въпреки че Кейт Мидълтън прави опити да зарови брадвата на войната по време на бременността на Меган.

Кралският експерт Робърт Джобсън посочи друга причина в интервю за Us Weekly. „Не съм сигурен дали Меган някога ще иде отново във Великобритания. Там тя не е много популярна“, каза Джобсън, въпреки слуховете, че цялото семейство херцози на Съсекс ще са в двореца за Коледа.

Експертът твърди, че сега, като са в САЩ, Меган и Хари са по-популярни от всякога, докато в родината на принца те са много противоречиви фигури.
Робърт Джонсън обаче не изключва възможността херцогът на Съсекс най-вероятно да се върне в Лондон в най-близко бъдеще. Най-малкото той определено ще присъства на 70-годишнината от царуването на кралицата през февруари 2022 г. Но като че ли той ще отиде там без Меган.

Ако херцозите на Съсекс отидат заедно, тогава, според експерта, това ще бъде възприето от мнозина като „лицемерие“ след последните им публични изявления срещу кралското семейство. Хари обаче трябва да продължи да работи по мемоарите си и затова трябва да е по-близо до коронованата си баба.

Херцогът на Съсекс обаче е малко вероятно да вземе със себе си малката си дъщеря Лилибет, кръстена на кралицата. И като се има предвид, че Елизабет вече е на 95 години, може да се случи така, че тя никога да не види правнучката си. И тогава цялата омраза на британците ще се стовари върху Меган.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари