IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джордж и Амал Клуни отново на червения килим

7 октомври 2021 12 30

Точно това, от което имахме нужда

Снимка: БГНЕС

От дълго време не бяхме виждали Джордж и Амал Клуни заедно на червения килим и със затаен дъх чакахме тяхното завръщане. Актьорът на няколко пъти присъства соло на светски събития, но всички можем да се съгласим, че някак си картинката не изглеждаше цяла без съпругата му. Именно затова Амал и Джордж решиха да зарадват фенове, фотографи и журналисти на премиерата на филма The Tender Bar.

В неделя вечер в Лос Анджелис по червения килим Амал изглеждаше елегантно, както винаги, облечена в полупрозрачна черно-сребърна рокля. Тоалетът се отличаваше с лека цепка, която позволяваше да видим и красивите сандали на г-жа Клуни, които бяха черни на цвят и украсени със сребърни цветя. Освен това роклята беше и леко изрязана около кръста и на гърба. Амал допълни визията си с отразяващ клъч, диамантени обеци и лек грим. Косата ѝ беше свободно пусната и отметната на една страна.

Що се отнася до Джордж, той остави цялото внимание да бъде насочено към съпругата му, избирайки класически костюм с черна риза и черни обувки.

Джордж Клуни

Снимка: БГНЕС

По време на премиерата семейство Клуни говори за децата си и как им се отразява пандемията, която вече продължава втора година. „Изолацията мина добре. Просто се чувствахме много зле заради случващото се в света. Но децата ни са на четири вече, а когато започна всичко това бяха на две и половина. Не пропуснаха много, а и не ми се наложи да ги уча на математика у дома“, шеговито заяви Джордж. Амал допълни, че съпругът ѝ по-скоро учи децата на пакости.

Оказва се обаче че актьорът по никакъв начин не съжалява за това, а по-скоро се притеснява от друго умение на близнаците си. Според Клуни, Ела и Александър вече знаят как да плуват и говорят повече от един език. „Те знаят италиански, но Амал и аз не го знаем. Ето това е грешка, която сме допуснали“, признава Джордж. Шеговито допълва, че е благодарен на изолацията, защото е попречила на децата му да идват на снимачната площадка на The Tender Bar и да го разсейват.

Що се отнася до самия филм, Клуни се шегува, че е ходил до всеки един свободен актьор в града, за да му предложи ролята. „Всичко обаче се сведе до пари. Бен Афлек беше доста отчаян по това време и му трябваха парите“, казва Джордж през смях. От сериозната страна на нещата актьорът и режисьор споделя, че Афлек е бил първият му избор за ролята. „Той се появи на прослушването и просто разби конкуренцията. Невероятен актьор е и не получава често такива роли“.

Джордж Клуни

Снимка: БГНЕС

Бен Афлек разкрива, че се чувства голям късметлия да участва във филма. „Джордж е невероятен режисьор и е уважаван от своите връстници, от всички, и сценарият му беше супер. Беше много лесно решение за мен“, казва той.

Филмът The Tender Bar разказва историята за момчето Джей Ар, което е изгубило баща си, и се превръща в мъж под напътствията на чичо си Чарли. Освен Бен Афлек, на екран ще видим и Брад Пит, който също е продуцент. The Tender Bar тръгва по кината на 22 декември и в Amazon Prime Video на 7 януари.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари