IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мария Игнатова показа част от сватбените подаръци

8 октомври 2021 08 40

Икона на Богородица ще закриля семейството ѝ

БГНЕС

Икона на Богородица ще закриля семейството на Мария Игнатова и Нойзи Цветков. Тя е част от нещата, които двамата получили по случай бракосъчетанието им. Това става ясно от последната публикация на тв водещата, в която благодари на приятелите си за изненадите.

Сред кадрите с подаръците е и книгата „Алиса в страната на чудесата“, както и две картини, които скоро ще красят дома на звездите.

„Благодаря ви, че направихте живота ни красив“, коментира Мария.

В края на септември, малко след като каза „Да“ на своя любим, Игнатова качи видео, в което двамата танцуват в столичен клуб.

„Красиво да ви е. Прекрасна ми Мария, пожелавам Ви да мечтаете, да се усмихвате и да бъдете безкрайно щастливи“, „Красиво и нежно, бъдете много щастливи, удовлетворени, допълващи се, търсещи се, обичащи се, обожаващи се“, „Разкошни“, пишат последователите ѝ.

Игнатова стана г-жа Цветкова на 26 септември, след като се венча за Ивайло Цветков – Нойзи в църквата „Рождество “ в село Житен. И двамата имат по едно дете от първите си бракове.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Klara ( преди 2 години )
Не знам какво му харесва на този
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар