IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Тимбърлейк продава дома си в Лос Анджелис

17 октомври 2021 12 00

Той и Джесика Бийл прекарват повече време в този в Монтана

БГНЕС

Джъстин Тимбърлейк и съпругата му Джесика Бийл са пуснали в продажба дома си в Лос Анджелис, намиращ се в богаташкия квартал Hollywood Hills. Двамата прекарвали все по-малко време там, поради което решили да се разделят с него.

По данни на Wall Street Journal, имението на изпълнителя в Южна Калифорния е с цена от 35 милиона долара.

Според източник на списание People, известната двойка предпочита да живее в Монтана.

„Те също все още имат място на Източното крайбрежие“, разкрива той пред изданието.

Имението на Тимбърлейк се простира на площ от 10 акра, намиращо се в задънена улица в скъпарския квартал. То е в испански стил, като разполага с цели седем спални, фитнес и прожекционна зала. Навън са разположени тенискорт и огромен басейн. Освен това, само за гости, има отделна къща с най-различни удобства.

Джъстин с годишнина през септември

В средата на миналия месец певецът отбеляза 15 години от соловия му албум FutureSex/LoveSounds, споделяйки публикация в Instagram.

„Преди 15 години издадох втория си албум FutureSex/LoveSounds – албумът, който промени живота ми. Всеки албум е различна глава и е специална за мен, но за този... не знам дали имам думи. ⁣Често ме питат коя е любимата ми песен в него, но всички те са мои бебета, така че не мога да избера. Но знам едно – албумът още си го бива“, написа Тимбърлейк, връщайки се назад във времето.

Изпълнителят не е правил скоро нова музика, като последният му студиен албум излезе през февруари 2018 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари