IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Извън телевизията – Елън Дедженеръс със своя линия козметика

17 октомври 2021 10 30

Тя ще бъде на пазара от 26 октомври

БГНЕС

Месеци преди да спре да води своето токшоу, Елън Дедженеръс стартира ново начинание, с което ще се препитава, когато напусне телевизията през 2022 г. Наскоро звездата обяви, че стартира своя линия козметика която ще носи името „Kind Science“.

Продуктите, които действително работят в грижата за кожата за отделните възрасти, ще бъдат налични в магазините от 26 октомври.

„Има нещо, от което съм много развълнувана. Работя по това от три години и съм развълнувана да го споделя с вас днес“, съобщи тв водещата в своето предаване.

Макар все още козметиката на Дедженеръс да не е на пазара, тя предварително е била тествана от най-близките ѝ хора, които много са я харесали, обясни тя.

Името на линията на Елън не е случайно. Тя избира „Kind Science“, защото всичко от нея е природосъобразно.

„Прегърнете вашата възраст, а не бръчките“, е лозунгът на новия бизнес на Дедженеръс, която все още не разкрива подробности за съставките в продуктите.

„Креативните хора имат нужда от предизвикателства“, коментира популярната водеща през май, обяснявайки защо иска да сложи край на своето шоу. Ето че с начинанието си извън телевизията, тя показа, че е открила нови хоризонти, които да я вдъхновяват.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари