IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уди Харелсън ударил мъж, който не спирал да снима дъщеря му

11 октомври 2021 10 50

Полицията във Вашингтон разследва случая

Снимка: Getty Images

Уди Харелсън е посегнал на човек, за когото твърди, че не спирал да снима него и дъщеря му.

Полицията във Вашингтон е била извикана в хотел Watergate около 23:00 часа местно време в сряда, 6 октомври, след като е постъпил сигнал за нападение на терасата на покрива. Когато униформените дошли на място, те видели няколко човека, включително и 60-годишния актьор заедно с една от трите си дъщери.

Според доклада, мъж, който видимо бил в нетрезво състояние, започнал да снима Харелсън и дъщеря му, след което актьорът го приближил и го помолил да спре и да изтрие снимките. В документа пише още, че актьорът влязъл във вербална саморазправа с мъжа, който след това замахнал към Харелсън в опит да хване врата му. Твърдението било потвърдено и от свидетел. Актьорът обаче успял да избегне нападението и от своя страна ударил човека във врата, за да се защити.

Уди Харелсън

Снимка: Getty Images

Полицията твърди, че Уди е нападнал мъжа, след като той е отказал да спре да снима актьора и дъщеря му. Според униформените, според свидетелски показания, именно мъжът е бил агресорът, а не Харелсън. Той е бил разпитан в хотелската си стая, като разследването все още продължава. Засега името на фотографа се пази в тайна, но ще бъде оповестено, след като се сдобие с обвинения.

В последните седмици Уди Харелсън снима сериала The White House Plumbers във Вашингтон. Все още не се знае коя точно дъщеря е била с него по време на атаката. Той е баща на 28-годишната Дени, 25-годишната Зоуи и 15-годишната Макани.

Това не е първият път, в който актьорът е имал проблеми с фотографи. През 1995 година той се сбива с двама папараци, за които твърди, че следили семейството му по време на посещение на винарска изба в Тампа Бей. Малко по-късно съд отсъди, че Харелсън трябва да плати на един от фотографите повече от 5000 долара, а другият, който е бил с цяла камера, е получил само 2 долара.

През 2008 година папарак съди Харелсън за предполагаема атака и счупване на камера. Инцидентът се е случил две години преди подаване на жалбата. През 2010 година актьорът и обвинителят постигат споразумение и делото е било прекратено.

Уди Харелсън

Снимка: Getty Images

Година по-късно още един фотограф обвинява Уди за нападение и повреда на камера на летище в Ню Йорк. TMZ публикуваха видеото, на което се вижда как мъж следва актьора и една от дъщерите му, а малко по-късно Харелсън посяга към камерата. По този случай не са били повдигнати обвинения и не са взети никакви законови мерки.

„Снимах филм, наречен Zombieland, в който постоянно бях нападан от зомбитата, след което летях до Ню Йорк и имах чувството, че не съм излязъл от филма. На летището, където бях с дъщеря ми, бях преследван от папарак, който напълно нормално сбърках със зомби“, казва актьорът в официално съобщение относно случая.

Засега Харелсън не е коментирал скорошната атака в хотела.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари