IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Неостаряващи звезди: Упи Голдбърг споделя за срещите с младоци

16 октомври 2021 13 30

Звездата говори открито за опита си с мъжете

БГНЕС

Тя е на 65, но това не ѝ пречи да продължава да ходи по срещи. Тя е невероятната Упи Голдбърг – актрисата, която не крие, че си пада по по-млади от нея мъже. Наскоро тя призна това в телевизионното шоу The View, говорейки за възрастовата ѝ разлика с гаджетата.

По думите на звездата, дали ще е с по-млад или по-стар мъж, зависи от нейното моментно настроение.

„Става въпрос за човека. Понякога се срещате с някого, който е по-млад от вас и... вижте, би било идеално, ако всички пасваха и стояха добре на едно място, но не са“, казва тя, обяснявайки, че невинаги възрастта е от първостепенно значение.

Все пак, Голдбърг посочи, че да ходи по срещи с по-млади партньори, невинаги е приятно, намеквайки, че някои от тях не са на нивото ѝ. И даде пример с това, че един „пич“ ѝ споделил, че Пол Маккартни имал и друга група, за която не знаел. Когато тя споменала The Beatles, той тотално ѝ паднал в очите, коментирайки, че дори не е чувал за тях.

По думите на актрисата, понякога е доста трудно и уморително да се разговаря с такъв човек, но пък от друга страна, понякога насреща си е имала красиви мъже, заради което си е заслужавало да опита.

Упи има три неуспешни брака зад гърба си. Първият ѝ развод – с Алвин Мартин, е през 1979 г. Двамата имат една дъщеря, която днес е на 48 години.

През 2016 г. говорейки за мъжете в живота си, Голдбърг споделя в интервю за The New York Times, че не желае да се обвързва отново, нито да живее със съквартирант. И добавя:

„Аз съм много по-щастлива сама!“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари