IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брайън Остин Грийн и гаджето му Шарна досадиха на хората с целувките си!

15 октомври 2021 11 00

Феновете смятат, че двамата се „обичат прекалено много“ в шоуто Dancing With the Stars

Getty Images

Феновете на шоуто Dancing With the Stars реагираха доста критично на двойката Брайън Остин Грийн и Шарна Бърджис, заради непрекъснатите им прояви на романтика и нежност на сцената. Актьорът Брайън и професионалната танцьорка Шарна, които са двойка и в реалния живот, се състезават в 30-ия сезон на предаването. Зрителите обаче смятат, че двамата се „обичат прекалено много“ на сцената, а честите им целувки получават доста противоречиви отзиви.

Според фенове и съдии количеството романтика (целувки, прегръдки и други интимни докосвания), която двойката демонстрира в залата за танци понякога е направо „отвращаваща“.

Последният танц на Остин Грийн и Бърджис беше валс в приказна атмосфера, вдъхновена от „Дисни“, като двамата бяха пременени като Снежанка и принца, но един от съдиите заяви, че е искал да види по-малко милувки, но повече традиционен валс.

Друг от съдиите се съгласи, добавяйки че „понякога прекалената проява на романтика става демонстративна и досадна“.

48-годишният бивш съпруг на Меган Фокс започна връзката си с 36-годишната танцьорка през декември 2020 г.

Наскоро Шарна заяви, че работата и с Брайън по шоуто е голямо „предизвикателство“, а в свой пост в социалните мрежи тя разкри, че той има неврологични проблеми и че като цяло му е трудно да научава танците.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари