IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейди Гага, Дженифър Лорънс: Кои звезди станаха шаферки на свои приятели

20 октомври 2021 10 30

Вижте и други известни дами, които са били шаферки на сватбите на свои приятелки 

Istock

Много известни дами са се превъплътявали в ролята на шаферки, за да подкрепят своите най-добри приятели, братя и сестри или други членове на семейството си в деня на сватбата им. Разбира се, да видиш любимата си звезда в ролята на шаферка е трогателна и красива гледка. Сред дамите, които са влизали в това амплоа са Тейлър Суифт, Ванеса Хъджинс, Кирстен Дънст, Дженифър Лорънс, Парис Хилтън, Серина Уилямс и др.

Последните звездни шаферки са сестрите Джесика и Ашли Симпсън. Двете блондинки изглеждаха невероятно в роклите си, обсипани с пера, пайети и кристали на сватбата на своята приятелка Стефани Андрюс през октомври 2021 г.

Изисканата сватба излъчваше блясък в стил „Стария Холивуд“.

 

Преди няколко години Лейди Гага също беше шаферка на плажната церемония на свой приятел в Кабо Сан Лукас. Тя беше облечена с къса рокля от плисирана материя.

Актрисата Дженифър Лорънс пък беше шаферка на сватбата на брат си през 2013 г. Тя изглеждаше толкова сияйна и стилна, че снимките от церемонията се появиха на корицата на известно списание за булки, собственост на Марта Стюарт.

Друга известна шаферка беше Мила Кунис, която влезе в тази роля за сватбата на брат си през декември 2013 г.

Пипа Мидълтън

Снимка: БГНЕС

Един от любимите примери за безупречна шаферка е Пипа Мидълтън – по-малката сестра на Кейт, която обра овациите по време на кралската сватба през 2011 г., облечена в семпла, но спираща дъха бяла рокля с копчета по гърба. Тя почти засенчи булката.

Супермоделът Карли Клос пък наскоро пътува до родния си град Сейнт Луис, Мисури, за да бъде една от шаферките на своята приятелка Маделин. Клос носеше синя рокля и позираше заедно с другите шаферки.

Ванеса Хъджинс и Ашли Тисдейл пък бяха шаферки на сватбата на общата им приятелка Кимбърли Идалго, която се омъжи за Брант Догерти през юни 2019 г.

Тейлър Суифт пък беше кума на сватбата на най-добрата си приятелка Британи Маак през февруари 2016 г. Певицата изглеждаше красива в роклята си на Reem Acra. Тържеството се проведе в родния град на попзвездата – Рединг, Пенсилвания.

Серина Уилямс пък е била шаферка два пъти – веднъж на сватбата на сестрата на съпруга си Алексис Оханян и веднъж на бракосъчетанието на своята колежка тенисистка Каролине Возняцки.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paul White (@paulwhitephoto)

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари