IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бивш иконом в двореца: Меган Маркъл и принц Хари забиват нож в гърбовете на роднините си

19 октомври 2021 10 50

Според Пол Бърел, дворцовите интриги предизвикват интерес, но той скоро ще свърши

Снимка: БГНЕС

След като принц Хари и Меган Маркъл се оттеглиха от кралските си ангажименти и избягаха от двореца, имената им не слязоха от първите страници на световните таблоиди. Херцозите на Съсекс са под наблюдението на обществеността, където и да се появят, независимо какво казват или правят.

Най-цитираната и популярна изява на кралските аутсайдери беше откровеното им интервю пред Опра Уинфри. Техните атаки срещу британските роднини все още са на върха на актуалните теми.

Бившият кралски иконом Пол Бърел е уверен, че Хари и Меган забиват нож в гърба на близките си с действията си.

„Красотата на монархията е, че никой не знае какво наистина се случва зад затворените врати“, каза Бърел в интервю за списание Closer. Бившият иконом е убеден, че хората обичат палавите клюки зад затворени врати. А Хари и Меган с удоволствие споделят подробностите от задкулисния живот на двореца, като по този начин предизвикват интерес у хората.

„Те избягаха от кралското семейство и намериха свобода, но в действителност те завинаги ще останат заложници на факта, че принадлежността към кралското семейство е единственото нещо, което предизвиква интерес. Те се възползват от това, за да забият нож в гърба на семейството на Хари и да изострят раздялата“, каза Бърел.

Пол Бърел вярва, че принц Хари и Меган Маркъл умишлено размиват границите между популярност и кралска принадлежност. Но скоро този трик ще спре да работи. И тогава те ще трябва да търсят нови начини да станат известни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари