IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Влюбена и гола: Оливия Уайлд се съблече за реклама

19 октомври 2021 10 30

Любимата на Хари Стайлс заяви, че днес обича тялото си повече от всякога

БГНЕС

Оливия Уайлд е поредната звезда, която сподели, че след години на неувереност по отношение на фигурата си, днес вече обича тялото си. Актрисата, която наскоро започна горещ романс с британския поп певец Хари Стайлс, се съблече за нова реклама на козметичния бранд True Botanicals.

Оливия не се страхува да покаже малко плът в кампанията, за да докаже, че „екологичната устойчивост е секси“. 37-годишната актриса споделя, че продуктите на въпросната козметична фирма са толкова разкошни, нетоксични и луксозни, че са доказателство, че чистата и безопасна грижа за кожата може да бъде удоволствие.“

Освен елегантната опаковка и добрите вибрации, които идват заедно с използването на тези продукти, които са добри не само за кожата, но и за околната среда, Уайлд е използвала и грижата за кожата си като начин да се свърже със своята чувствена страна.

„За мен е ритуал да си сложа серум и масло за тяло, които миришат невероятно“, обяснява тя в интервю за Vogue. „Това ми създава едно чувствено преживяване, което променя настроението ми и ми позволява да прекарвам повече време с тялото си.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Wilde (@oliviawilde)

Развитието на признателност към тялото ѝ е отчасти това, което е вдъхновила и въпросната неретуширана и напълно гола кампания. „Що се отнася до връзката ни с телата ни и празнуването на телата ни, всички стигаме до това от много различни гледни точки и преживявания“, казва Уайлд.

Като жена, която е кърмила и двете си деца (Отис и Дейзи, когото споделя с бившия си приятел Джейсън Съдейкис) тя споделя, че днес обича тялото си повече от всякога. В резултат на това тя не е от дамите, които се притесняват да споделят свои снимки в оскъдно облекло, да се разхождат наоколо с минималистично бельо или да показват зърната на гърдите си под своята тениска.

„Това е специфично за културата ни, защото очевидно в други страни има по-малко страх у жените да показват зърната си. Мисля, че всички ние наистина можем да направим нещо по въпроса да не допускаме заклеймяването на женските тела да засегне нашата собствена гледна точка за нас самите“, обяснява тя. „Ако имаме възможност да празнуваме тялото си, това има ефект. Това оказва влияние върху това как се отнасяме един към друг и как се отнасяме към себе си.“.

Козметиката на бранда е базирана на органични, диво събрани съставки, с доказан произход. Тяхното отглеждане и производство са екологично устойчиви както за местната общност, така и за околната среда.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Фифи ( преди 2 години )
Гледах доктор Хаос , само заради Оливия Уайлд .Влюбен съм в нея ,този Стайлс да си хваща пътя.Освен че е паралия няма в какво друго да ме бие.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар