IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ребъл Уилсън разказва защо е решила да отслабне

19 октомври 2021 10 40

Желанието ѝ да стане майка я накарало да промени начина си на живот

Снимка: БГНЕС

Ребъл Уилсън е най-известна със своите комедийни роли. Актрисата смята, че именно извитите форми са ѝ помогнали да успее в този жанр. „Големите момичета са най-добрите комедийни актриси“, споделя Ребъл в интервю.

„Дори не знам защо, вероятно защото на хората им е по-лесно да им се смеят.“ Въпреки това през 2019 г. тя реши да коригира начина си на живот и започна бързо да отслабва, което предизвика бурна реакция от феновете.

Уилсън никога не се е стремяла да се впише в общоприет идеал. И дори сега, след като е загубила повече от 30 килограма, тя смята за основна насока не да постигне определени параметри, а да се грижи за здравето си. Актрисата призна, че иска един ден да създаде семейство.

Ето защо тя реши предварително да се заеме с въпроса за плодовитостта, както и да се откаже от редица лоши навици. Ребъл си спомни, че е преяждала в опит да задуши емоциите си.

Пухкавото момиче на Холивуд явно вече е пренаредила приоритетите си и продължава да жъне успехи с все по-секси тяло.

Сега, гледайки назад, актрисата с гордост признава, че много неща в живота ѝ са се променили към по-добро. И не става въпрос само за външен вид.
„Не мислех високо за себе си и не се оценявах така, както трябва“, каза Ребъл и добави: „Искам да развеселя всички, които се борят с наднормено тегло или преяждане. Знам какво е чувството. Но никога не е късно да започнете. Подобрете се и се опитайте да станете най-добрата версия на себе си“, отбелязва тя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари