IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вижте снимки от сватбата на дъщерята на Бил и Мелинда Гейтс

19 октомври 2021 18 00

Всичките 300 гости на събитието са били напълно ваксинирани

Бил и Мелинда Гейтс; БГНЕС

Дъщерята на Бил и Мелинда Гейтс – Дженифър се омъжи преди три дни в дантелена рокля с дълги ръкави, дело на топдизайнерката Vera Wang. Милиардерската наследница каза „Да“ на дългогодишния си приятел – египетския жокей Найел Насар.
Дженифър и Найел сключиха брак във фермата на фамилия Гейтс в окръг Уестчестър, Ню Йорк. 25-годишната булка е най-голямото от трите деца на една от най-влиятелните двойки в света – Бил и Мелинда, които обаче в момента са в развод.

Въпреки предстоящият развод на съпрузите Гейтс и въпреки продължаващата пандемия, младоженците са успели да съберат 300 души за своето сватбено тържество. Брачната церемония се е провела изцяло на открито, а приемът е бил на закрито. Всички гости са били напълно ваксинирани и с отрицателен тест за COVID-19.

„Чувстваме се изключително щастливи, че успяхме да се съберем безопасно с близките ни хора“, каза Дженифър пред списание Vogue. „Знаем, че други хора нямат такъв късмет, особено след като пандемията продължава да опустошава различни общности в САЩ и по света.“

Колкото до романтичният дизайн на роклята на булката, той включва корсет от френска дантела с ръчно бродирани детайли и пола от тюл.

„Вера и целият ѝ екип бяха толкова прекрасни – сбъднаха идеята ми за мечтаната ми рокля“, сподели още Дженифър пред Vogue. „Тя е икона в модната индустрия и новаторка като жена. Тя смени кариерата си късно и следва страстите си. Още от първата ни среща знаех, че попадам в добри ръце“, разказва щастливата булка.

Що се отнася до младоженеца, той беше избрал класически смокинг на Armani и бутониера от момина сълза, която съответстваше на букета на булката.

След сватбата си Дженифър сподели специална снимка от събитието в своя Instagram акаунт, до която написа: „Моята вселена“.

Майка ѝ Мелинда също отрази празничния уикенд със сърдечен пост в социалната мрежа: „Каква радост е да празнуваме светлината и любовта на @jenniferkgates и @nayelnassar през изминалия уикенд. Толкова сме благодарни, че успяхме да намерим начин да се съберем безопасно за този специален ден“, написа тя.

Дженифър, която понастоящем учи медицина, първа сподели щастливата новина за годежа си с Насар през януари 2020 г.

„Найел Насар, ти си единствен по рода си“, написа тя в поста си в социалните мрежи, споделяйки снимка, на която се виждаше годежният ѝ пръстен с голям диамант. „Нямам търпение да прекараме остатъка от живота си в учене, израстване, смях и обич заедно“, добави още богатата наследница.

Насар, който се състезава в конен спорт на Олимпийските игри в Токио за отбора на Египет, също отпразнува този важен момент от живота си в собствения си профил в Instagram, като написа „Тя каза да!! Чувствам се най-щастливият мъж в света в момента. Джен, ти си всичко, което можех да си представя... и много повече.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Бай Май ( преди 2 години )
Неваксинирани били ли са допускани на сватбата ?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар