IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятото продължава: Антония Батинкова събира тен в Дубай

22 октомври 2021 09 00

Мис България показа снимки по бански

БГНЕС

Антония Петрова-Батинкова няма спирачка. След като в края на септември бе на почивка в Гърция, в средата на октомври тя и съпругът ѝ се отправиха към Дубай, за да съберат още малко тен за зимата.

Лятото на семейството продължава в луксозен хотел в най-големия град в Обединените арабски емирства, познат на много български звезди.

Мис България за 2009 г. показа кадри по бански в социалните мрежи, като не спря да се снима в огромния басейн, който има спираща дъха гледка.

Демонстрирайки вечерните си тоалети, разхождайки се из емблематични места в Дубай, моделът сподели и как изглежда лицето ѝ в по-близък план, при това почти без грим. На снимките ясно се виждат последните ѝ корекции.

Освен красиви гледки, в галерията на Мисис Русия 2012 може да видим и скъпите ястия, с които тя и Йвайло Батинков се глезят в хотела.

Известната двойка изкара коронавируса през ноември миналата година. А това лято стана ясно, че имат достатъчно антитела и могат свободно да пътуват из чужбина.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари