IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжът на Камала Харис ѝ се обясни в любов

21 октомври 2021 17 50

Вицепрезидентът на САЩ стана на 57 години

БГНЕС

Дъглас Емхоф изпрати любовно послание на жена си. По повод рождения ден на Камала Харис, който бе на 20 октомври, той сподели селфи с нея и написа мили думи за нея в Twitter.

„Каквото и да се случва, ти винаги си изпълнена с толкова много радост, любов и усмивки. Честит рожден ден, обичам те“, коментира той.

На снимката, споделена от адвоката, той и съпругата му се усмихват пред камерата.

Емхоф не се притеснява да отбележи официалния профил на вицепрезидента на САЩ в социалната мрежа.

Мъжът е един от най-големите поддръжници на Камала Харис, която навърши 57 години. Миналата година, докато още течеше предизборната ѝ кампания заедно с Джо Байдън, той сподели:

„Среща на сляпо, любов от пръв поглед, брак, семейство и невероятен съвместен живот. Чрез всичко това, независимо от всичко, тя ВИНАГИ е там за мен и семейството ни, без да се колебае“ и я поздрави, пожелавайки ѝ да събере необходимите гласове. Днес тя вече е в Белия дом, работейки по приоритетите, които обеща на американците заедно с президента.

Дъглас Емхоф и Камала Харис се запознават на така наречената „среща на сляпо“ през 2013-а. Година по-късно двамата сключват брак, който поддържат и до днес.

„Нямам търпение Америка да опознае Дъг. Семейството ми означава всичко за мен“, сподели вицепрезидентът на САЩ, малко след като спечели изборите през 2020 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари