IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Яна Маринова разказва за връзката със сина си

22 октомври 2021 10 40

Младият мъж е студент в Германия

БГНЕС

Яна Маринова призна, че е много близка с 18-годишния си син, който вече не живее с нея. Младият мъж е първа година студент в Германия, за където наскоро го изпрати тя.

„Е, готско е... Да чувстваш сина си, както приятел. Чак ми е неудобно понякога, когато виждам как е едва студент, а знае повече от мен“, написа актрисата във Facebook, качвайки снимки с порасналия Никола, с който много се гордее.

Кадрите на Маринова са от „Летище София“, където момчето ѝ е хванало полета си за чужбина. Там то учи от няколко години, като от тази вече и висше.

„Но сериозно съм се заела с това, когато съм на 70, да мога да му дам знание, което няма от кого друг да вземе. Това страшно ми липсва в България, че възрастните хора са принудени от властващите да навеждат глава и да оцеляват, вместо да са ментори за децата си“, коментира още Яна.

Под публикацията, свързана с наследника ѝ, актрисата получи доста похвали за това, че е прекрасен и е успяла да го възпита като достоен човек.

18-годишният Никола е от първия брак на Яна Маринова с Богомил Маринов – Боте, който почина през 2019 г., на 48-годишна възраст. Именно той заминава да живее в Германия преди години, като когато синът им става на 14, отива при него. Днес звездата от „Диви и щастливи“ е женена за боксьора Тихомир Винчев.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари