IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никълъс Кейдж и съпругата му Рико Шибата с първа обща корица

31 октомври 2021 10 30

Двамата се ожениха през февруари

Снимка: Getty Images

Никълъс Кейдж и съпругата му Рико Шибата показват любовта си пред целия свят, заставайки на първата си обща корица.

Двойката, която се ожени през февруари тази година в Лас Вегас, позира за списание Flaunt, а снимките бяха споделени в социалните мрежи. Фотосесията е направена от Ноа Дилън и показва съпрузите като истински модели с безупречен стил и талант пред камерата. „Направихме нещо историческо – снимахме в 47-градусова жега и правехме замъци от пясък. Не мисля, че някой го е правил преди. И на Рико много ѝ хареса“, споделя Кейдж пред списанието.

Въпреки че в интервюто влюбените не споделят много детайли за връзката си, Никълъс все пак разкрива, че се е запознал с Рико чрез общи приятели. Срещата се случва в Япония докато той снима филма си Prisoners of the Ghostland. Двамата правят дебюта си на червения килим през юли на премиерата на Pig, който наскоро спечели номинация за награда Gotham за най-добър филм.

Кейдж мина за пети път под венчилото на 16 февруари 2021 година в Лас Вегас. Актьорът разкрива, че церемонията е била много малка и интимна, а датата е избрана специално, за да се почете рожденият ден на покойния му баща. „Вярно е и сме много щастливи“, каза по това време той. Допълва, че със сегашната си съпруга са се сближили още повече покрай общата им любов към летящите катерици.

Рико Шибата е петата съпруга на Никълъс Кейдж. Преди това той е женен за актрисата Патриша Аркет от 1995 до 2001 година, след което е заедно с Лиса Мари Пресли от 2002 до 2004 година. Същата година се жени за Алис Ким, от която има и едно дете – 16-годишния Кал-Ел Кейдж. Най-късият му брак е само четири дни за Ерика Койки през 2019 година. Никълъс Кейдж е баща още и на 30-годишния Уестън, от когото има и четирима внуци.

По-рано през годината актьорът сподели, че е предложил брак на Рико по време на видео разговор, защото са били разделени заради пандемията. „Тя напусна Ню Йорк и се върна в Япония, а аз отидох в Невада. Не се бяхме виждали в продължение на шест месеца“, казва Кейдж пред Марк Копола. Той купува черен диамантен пръстен, с който моли Шибата да му стане съпруга.

Засега двамата съпрузи обаче пазят в тайна дали обмислят създаването на деца.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари