IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Показват любовта между Ози и Шарън Озбърн на екран

25 октомври 2021 10 50

Децата им са съпродуценти на продукцията

БГНЕС

Ози и Шарън Озбърн сключват брак през 1982 г. Въпреки множеството турнета, преследванията от фенки и проблемите с алкохола, известният музикант от Black Sabbath успява да запази своето семейство толкова години. Днес жена му споделя, че макар двамата да са преминали през какви ли не изпитания, тя никога няма да го остави.

Скоро любовната история на известната двойка ще бъде показана на екран. Това съобщава Variety, уточнявайки, че номинираният за награда Оскар Лий Хол се заел да напише сценария за биографичния филм в партньорство със Sony Pictures и Polygram.

„Понякога връзката ни беше дива, луда и опасна, но нашата безкрайна любов ни държеше заедно“, казва 69-годишната Шарън в официално изявление по повод продукцията, посветена на нея.

По думите ѝ, тя и съпругът ѝ са доста развълнувани, че някой ще покаже живота им във филм.

Джак и Ейми – две от децата на известната фамилия, са съпродуценти, чрез своя собствен лейбъл Osbourne Media.

Според информацията до момента, много от песните на групата на Ози, както и тези от соловата му кариера, ще бъдат включени в сценария.

Семейство Озбърн имаше свое риалити шоу, излъчвано по MTV – The Osbournes. То бе на екран от 2002 до 2005 г., като показваше ежедневието на певеца и неговите роднини. Макар да е голяма гледаемост, дъщерята на Ози и Шарън – Ейми (единствената, пазеща ревностно личния си живот), отказва да участва.

„Когато бях луд, имах късмет, че тя не си тръгна. Сега съм чист и трезвен и разбрах какъв идиот съм. Разстроих съпругата и семейството си. Обичам Шарън и тя ме обича. Няма друга жена, с която искам да бъда до края на живота си“, казва Ози за своята съпруга, с която това лято отбеляза 39-години от сватбата.

Какво още споделя музикантът за отношенията им през годините, предстои да видим в биографичния филм за тях.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари