IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм разкри защо не дава брачни съвети на сина си Бруклин

26 октомври 2021 11 00

Най-големият син на дизайнерката е сгоден за актрисата Никола Пелц

БГНЕС

Виктория Бекъм разкри изненадващата причина, поради която се въздържа да дава брачни съвети на сина си Бруклин. Най-големият син на британската дизайнерка и на ексфутболната звезда Дейвид Бекъм се сгоди преди една година за американската актриса Никола Пелц. Двамата бяха заедно едва девет месеца преди Бруклин да предложи на милиардерската щерка Никола да стане негова съпруга.

Колкото до Виктория и Дейвид, те са щастливо женени от цели 22 години. През тези две десетилетия бракът на бившата звезда от Spice Girls и бившия футболист имаше своите върхове и спадове, но без съмнение любовта между двамата възтържествува и семейството им остана непоклатимо.

Мисис Бекъм, която има четири деца от Дейвид, разкри обаче, че не желае да дава съвети на Бруклин относно връзката му с неговата годеница.

Говорейки пред Дерек Бласбърг за списание WSJ, 47-годишната Виктория обясни защо смята за лоша идея да споделя мъдростта, която е натрупала в собствения си брак, с децата си.

Тя каза: „Спомням си, че Джери Халиуел веднъж ми каза: „Когато си купиш телевизор, получаваш и ръководство как да го използваш. Но когато имаш бебе, няма ръководство. Просто трябва да разбереш всичко сама.“

Тя добави: „За мен това е истината. Винаги съм имала късмет да имам силна семейна единица, не само с Дейвид и децата, но и с родителите ми и с родителите на Дейвид. Чувствам се много благословена, че имам това семейство. Децата винаги са били на първо място в живота ми.

В момента 22-годишният Бруклин и 26-годишната Никола живеят в Лос Анджелис.

Виктория наскоро сподели в друго интервю пред Джордж Стефанопулос от Good Morning America следното: „О, Боже, брачна мъдрост, знаеш ли, не знам. Ние много се подкрепяме един друг с Дейвид. Хм, той е невероятен баща и прекрасен съпруг, освен това ние се забавляваме много заедно. Ние се подкрепяме взаимно във всичко, което правим. Но става дума за забавление, за наслада от компанията на другия човек. Аз наистина обичам да прекарвам времето си с него. Което е добре!“

След което тя шеговито добави: „След всичките тези години“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари