IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Снуп Дог загуби майка си

25 октомври 2021 17 50

Рапърът я погребва дни след рождения си ден

БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Снуп Дог с емоционален пост за майка си в Instagram. Дни след рождения си ден, той сподели, че жената, дала му живот, вече не е между живите.

„Благодаря ти, Господи, че ми даде ангел за майка“, написа звездата към снимка, на която виждаме Бевърли Тейт с червени шапка и рокля, държейки букет с цветя в ръцете си.

„Съжалявам за загубата ви“, „Ще се моля за вас“, „Любов и мир за семейството ви“, пишат последователите на рапъра.

След като навърши 50 години на 20 октомври, рапърът качи снимка с жената, дала му живот.

Според информация на TMZ, майката на изпълнителя е починала в болницата, където се е лекувала дълго време. Няма данни от какво точно е боледувала 70-годишната жена.

„Мамо, благодаря ти, че ме имаш“, написа звездата само преди ден, публикувайки кадър, на който е прегърнал усмихнатата Бевърли.

Още през лятото Дог обяви, че майка му има здравословни проблеми, заради които е настанена в болница. Тогава той изтъкна, че тя се бори и помоли феновете си да се молят за нея.

„Майка ми ме отгледа в църква. Тя ме възпита да уважавам жените“, споделя преди време певецът в свое интервю.

Рапърът получи лъскаво возило за рождения си ден.

На 20 октомври Снуп Дог имаше юбилей – 50 години. И макар майка му да беше зле, той събра приятелите си на парти в Лос Анджелис. Според публикации на Daily Mail, сред подаръците за него е бил и кабриолет „Chevrolet Impala“, произведен през 1959 г.

Носещ черен костюм с плюшени елементи, той позира гордо в бронзовото возило за снимки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари