IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Парис Хилтън може да носи Valentino на сватбата си

26 октомври 2021 08 30

Певицата е с конкретни дрехи, с които крие корема си

БГНЕС

Парис Хилтън може да заложи на Valentino за основната рокля на сватбата си. Това съобщи източник на Daily Mail, посочвайки, че певицата и сестра ѝ се доверяват на марката от години.

През 2015 г. Ники Хилтън казва „Да“ на Джеймс Ротшилд в уникален тоалет, ушит от Valentino. Днес актрисата дава съвет на сестра си да я последва, посочва изданието.

За момента представителите на Хилтън отричат тя да е избрала Valentino за булчинската си рокля, но предвид това, че 40-годишната певица иска да смени няколко по време на сватбената церемония и партито след нея, не е изключено в момента да договаря подробностите с представителите на модната къща. А и както знаем, тя е от звездите, които си изкарват доста пари от реклама, така че нищо чудно част от моделите да ѝ излязат без пари.

Междувременно стана ясно, че Хилтън ще има шаферки, които ще бъдат облечени от бранда Alice + Olivia. До момента това е единствената договорка за тоалети, но не е изключено тя да я промени в последния момент.

И докато Парис отдавна тръби, че иска перфектната сватба, на която ще носи цели 10 рокли, нейният годеник го дава по-скромно. Макар погледите да бъдат насочени и към него на важния ден, той най-вероятно ще бъде само с един костюм.

По-рано, по време на своето парти по случай годежа с Картър Ръм, изпълнителката избра рокли на Alexandre Vauthier и Alice + Olivia. А за така наречения „булчински душ“, който бе на тема Алиса в страната на чудесата тя облече миди рокля от дантела на бранда Self-Portrait.

Грандиозната сватба на звездата и нейния избраник е насрочена за 11 ноември. Очаква се празненствата да продължат три дни, най-вероятно в имение в Бел Еър, Калифорния.

Бременна ли е певицата?

Междувременно, макар Парис Хилтън да отрече, че е бременна, тя продължава да носи дрехи, с които да създава оптична илюзия, че не е бременна.

„Хората винаги си измислят неща, свикнала съм, тъй като съм дълго време в тази индустрия“, коментира през юли звездата. Няколко месеца по-късно – в средата на октомври, когато тя и Ръм събраха приятели, за да ги почерпят за годежа, си личи, че тя е по-пълна.

„Нямам търпение да се омъжа за теб, мой най-добър приятел“, написа Хилтън към видео, в което са събрани най-хубавите им моменти от грандиозното парти. Там на няколко места се вижда, че коремът ѝ расте.

Междувременно, на всички нови публикации на бъдещата булка тя или е с по-широки дрехи, или е със сако или каре, които прикриват много добре.

По-рано звездата сподели, че ще прави инвитро, за да стане майка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари