IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кендъл Дженър и Девин Букър пренесоха любовта си на баскетболното игрище

26 октомври 2021 17 50

Двамата вече не се притесняват да показват близост

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кендъл Дженър и Девин Букър вече не крият връзката си и дори не се притесняват да показват близост пред камерите!

Във вторник, 22 октомври, риалити звездата беше уловена на предния ред на мача между „Финикс Сънс“ и „Лос Анджелис Лейкърс“. Дженър беше заедно с приятели, сред които бяха Хейли и Джъстин Бийбър, и се наслаждаваше на играта на своя любим. Оказва се, че моделката явно носи късмет на Букър, тъй като отборът му спечели със 115 на 110, а баскетболистът се отчете с 14 точки.

И докато Кендъл аплодираше всяка една изява на приятеля си и очевидно се забавляваше край страничната линия, феновете в социалните мрежи се фокусираха повече върху снимките, които бяха заснети след самия мач. На тях се вижда как Дженър прегръща и целува Букър, поздравявайки го за победата. Баскетболистът пък се здрависа и с всичките приятели на риалити звездата, получавайки още поздравления за играта си.

Кендъл и

Снимка: Getty Images

„Кендъл постоянно аплодираше и викаше за Девин и за отбора. След последния съдийски сигнал Девин се насочи към Кендъл, която го чакаше с огромна усмивка на лицето“, споделя присъстващ пред E!News. Освен че донесе късмет на приятеля си, Дженър успя да промотира и марката си текила, носейки със себе си кристална чаша с логото на 818 Tequila.

Мачът между „Финикс Сънс“ и „Лейкърс“ се състоя един месец след ваканцията на Букър и Кендъл в Ямайка, където те бяха придружени от Джъстин и Хейли Бийбър. Четиримата бяха отседнали в луксозни бунгала и са се наслаждавали на почивката си. „Въпреки че валеше, те се радваха на тропическото време и се възползваха максимално от ваканцията. Останаха три вечери преди да се върнат в Ел Ей заедно“, заяви източник пред E!News.

Кендъл и Девин са заедно повече от година. Тя често го подкрепя на мачовете му и също така отпразнува златния му медал в Токио. Дженър изгледа финала на олимпийския баскетболен турнир у дома, като споделяше видеа и снимки в социалните мрежи. След завръщането на Букър в Америка, той даде златния си медал на Кендъл, която веднага се снима с него.

Спортистът също на няколко пъти е показвал подкрепата си към любимата. Той беше на партито по случай пускането на марката 818 Tequila, което беше организирано в Ню Йорк през август. Засега това е най-дългата връзка, която Кендъл има. Преди това тя имаше отношения с баскетболистите Блейк Грифин и Бен Симънс.

Кендъл и

Снимка: Getty Images

„Не, не излизам само с баскетболисти. Ако някой си направи труда да провери, ще разбере истината“, каза тя по време на събирането ѝ с роднини. Тя допълни, че все пак има афинитет към спортистите и е огромен фен на баскетбола.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари