IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хилария Болдуин проговори за инцидента с Алек

26 октомври 2021 15 00

Актьорът по погрешка уби операторка и рани режисьор на снимачната площадка

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Хилария Болдуин се опитва да намери правилните думи, с които да опише ужасяващия инцидент със съпруга ѝ Алек, който по погрешка уби операторка и рани режисьор на снимачната площадка на новия си филм Rust.

В публикация в Instagram, споделена на 25 октомври, Хилария наруши мълчанието си, след като полицията потвърди, че съпругът ѝ е стрелял с пистолет от реквизита, докато е снимал сцена. Резултатът е смърт на операторката Халина Хътчинс и раняване на режисьора Джоел Соуза. Полицията все още разследва случая, като няма повдигнати обвинения към Алек или към когото и да било от екипа на филма.

„Сърцето ми е с Халина. Нейният съпруг. Техният син. Тяхното семейство и приятели. И с моя Алек. Казва се, че нямаш думи, защото наистина не можеш да опишеш шока и болката в сърцето, причинени от този трагичен инцидент. Сърцераздирателно. Загуба. Подкрепа“, написа Хилария.

На 22 октомври Алек Болдуин също наруши мълчанието си, говорейки за инцидента, който наложи спиране на снимките за неопределено време. В изявление, публикувано в социалните мрежи, актьорът заяви, че напълно съдейства на полицията за разрешаване на случая. „Нямам думи, с които да опиша шока и тъгата относно този трагичен инцидент, който отне живота на Халина Хътчинс – съпруга, майка и дълбоко уважаван наш колега“, написа Алек в Туитър. Той допълни, че е в постоянна връзка със съпруга на операторката, предлагайки подкрепа на него и на семейството му.

След като Алек наруши мълчанието си, дъщеря му Айлънд Болдуин разкри, че журналисти не спират да ѝ звънят, за да се доберат до вътрешна информация за инцидента и за състоянието на баща ѝ. Тя реши да покаже съобщение от неизвестен „журналист на свободна практика“ и да го разкритикува пред целия свят.

„До всички журналисти, които се свързват с мен, вие сте ужасни и коравосърдечни. На този, който раздава номера ми, моля те, изхвърли го и никога повече не ми се обаждай“, написа Айлънд в социалните мрежи. Тя допълни, че любовта и подкрепата ѝ са изпратени към семейството и приятелите на Халина Хътчинс, както и към бързото възстановяване на Джоел Соуза. „Иска ми се точно днес да прегърна татко ужасно силно“, завърши Болдуин.

Часове преди публикацията на Хилария на 25 октомври, Айлънд заяви, че си взима почивка от социалните мрежи. 26-годишната моделка използва Instagram, за да информира последователите си, че ще виждат доста по-малко публикации от нея в следващите дни. „Бяха трудни и странни няколко дни. Ще си взема малко почивка, като ще публикувам само неща, свързани с работата си. Благодаря на всеки, който се свърза с мен и ме поздрави за рождения ден. Засега ви оставям с видео на майка ми, която танцува в бар“, написа Айлънд. Майка ѝ е актрисата Ким Бейсингър.

Властите продължават да разследват случая със стрелбата на Алек Болдуин, като в същото време разпитват и очевидци. Засега нито един от екипа или актьорите не е бил обвинен.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари