IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Криси Тейгън: Навсякъде пътувам с праха на мъртвия си син Джак

27 октомври 2021 15 00

Звездата заяви, че децата ѝ Луна и Майлс искат нероденият им брат да е винаги с тях

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Криси Тейгън сподели изненадващи детайли около семейните пътувания, случващи се след смъртта на неродения ѝ син Джак.

В първия поглед към интервюто ѝ със сайта Scary Mommy 35-годишната звезда споделя, че семейството ѝ пътува навсякъде с праха на Джак. Тя допълва, че това е практика, в която децата ѝ Луна и Майлс сами са искали да се включат. „Когато отиваме на ваканция или нещо подобно, те винаги ми напомнят да не забравя бебето Джак. И аз трябва да го взема“, казва Тейгън. Известната авторка на готварски книги дори разкрива, че понякога Луна и Майлс слагат чаша с вода до кутията с прахта на Джак, защото си мислят, че той може да е жаден.

На 30 септември 2020 година Криси Тейгън разкри, че е загубила нероденото си момченце, за което по-късно каза, че е искала да кръсти Джак. По това време тя и съпругът ѝ Джон Леджънд са обяснили на другите си две деца, че брат им няма да се роди, но Луна и Майлс са разбрали ситуацията, чак когато прахта на Джак е пристигнала в дома им.

„Това беше нещо, с което те свързваха историята. Тогава вече можехме да им кажем, че Джак е в тази кутия и той ще остане с нас. И един ден може и да го освободим. Казваме им, че той обича да е с нас и че все още тъжим за него, но най-вече харесва да говорим за него. Казваме им, че това го прави щастлив“, разказва Криси. Според нея, по този начин Луна и Майлс разбират, че Джак все още присъства в живота на семейството и винаги ще бъде част от него.

Миналия месец Тейгън отдаде почит на „сина, който почти имахме“. Тя сподели снимка от болничното легло, на която се вижда как плаче, а Джон я държи в ръцете си. „Преди една година ти ми даде най-голямата болка, която някога съм изпитвала. Нямах възможност да се грижа за теб, но ти дойде и ми показа как да обичам себе си и как да се грижа за себе си, защото телата ни са важни и животът е чудо. Казаха ми, че ще става по-лесно, но, да, това все още не е започнало“, написа Криси в социалните мрежи. Тя завърши с „Мама и татко ще те обичат завинаги“.

Звездата говори за личната си загуба и в предговора към книгата си Cravings: All Together, която излезе на 26 октомври. Тя пише, че смъртта на Джак е превърнала живота ѝ в приключение към оценяването на живота и всичките му ужасяващи и прекрасни висоти и падения. „Толкова много от вас ни подкрепиха в тези времена! Не мога да ви благодаря достатъчно“.

Тейгън споделя, че всичко това я е променило и е било най-тежкото нещо, през което някога е трябвало да премине. Все пак тя излязла от тази ситуация по-силна от всякога и е готова да отдаде заслуженото внимание на семейството, приятелите, любовта, работата и живота си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Д ( преди 2 години )
Хората са толкова жалки в опитите си да търсят внимание и популярност, чрез личните си трагедии, особенно касаещи загуба на дете. Тази женица, няма освен мозък, явно и съвест и всичко с цел за печелена на пари.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
пенка ( преди 2 години )
всичко това,което иначе е много печално и лично,задължително трябва да бъде показано в мрежата.да неговорим,че тия са абсолютно ненормални да разнасят праха на нероденото дете насам-натам...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар