IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Албер за завръщането на съпругата си: На всички ни липсва!

27 октомври 2021 18 00

Шарлийн ще бъде в Монако преди националния празник, увери той

БГНЕС

БГНЕС

Принцеса Шарлийн се завръща в Монако съвсем скоро. Това обяви съпругът ѝ принц Албер, разкривайки, че здравето ѝ вече е стабилно и няма пречки тя да лети.

„На всички ни липсва“, казва той пред списание People. Според него до дни лекарите ще дадат зелена светлина на жена му, за да може спокойно да напусне Южна Африка, където е още от месец май.

„Тя е в добра форма и много по-добро настроение“, споделя още той, уточнявайки, че най-вероятно Шарлийн ще бъде в Монако много преди националния празник, който е на 19 ноември.

63-годишният принц разкрива, че след като съпругата му се прибере, двамата ще решат дали тя да го придружи в Дубай, където имал планирано посещение на Световното изложение на 13 ноември.

Както вече писахме, принцесата на Монако претърпя няколко операции (последната от които на 8 октомври) заради тежка УНГ инфекция. Именно заради нея ѝ бе забранено да лети със самолет.

„Очевидно децата ѝ липсват“, разказва съпругът ѝ, който разговаря с нея чрез видео връзка.

Само преди дни принцеса Шарлийн сподели, че тъгува по своя домашен любимец – чихуахуа.

„Моят малък ангел почина снощи, тя беше прегазена. Ще ми липсваш толкова много, почивай в мир“, написа тя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари