IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лекарите забраниха на Елизабет II да разхожда любимите си кучета

28 октомври 2021 09 00

В близко бъдеще кралицата трябва да си почива повече

Снимка: БГНЕС

Елизабет II е известна с любовта си към кучетата. 95-годишната кралица има две кученца корги и дорги на име Candy, кръстоска между корги и дакел. Нейно Величество е свикнала да извежда домашните си любимци на разходка всеки ден, но в близко бъдеще ще трябва да се въздържа от ненужни дейности.

След като Елизабет II беше хоспитализирана, лекарите ѝ препоръчаха да почива, за да се възстанови по-добре. Източници твърдят, че кралицата се е отнасяла сериозно към лекарските предписания.

По-рано Елизабет II се разхождаше с любимците си близо до замъка Уиндзор. За семейството и приятелите тези разходки дадоха сила на кралицата и така тя остана здрава на нейната почтена възраст. Сега на персонала са поверени грижите за кучетата.

В очакване на общата суматоха, Бъкингамският дворец издаде съобщение, че Нейно Величество е в добро настроение и изпълнява някои „леки задължения“ по време на почивката си.

Поради последните събития участието на Елизабет II в някои от планираните събития беше поставено под въпрос.

Кралицата вече беше принудена да отмени официалното си посещение в Ирландия. Надяваме се, че тя може да представлява кралското семейство на срещата на върха на ООН за изменението на климата в Глазгоу следващата седмица, лично или чрез видео връзка.

Окончателното решение ще бъде взето непосредствено преди уикенда.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари