IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Честито! Попфолк звездата Мария се омъжи за трети път

2 ноември 2021 14 40

Сексапилната брюнетка сама разкри щастливото събитие в личния си живот

Istock

Попфолк изпълнителката Мария е казала „ДА“ за трети път в живота си, с надеждата този път да е за щастие и да е завинаги. Сексапилната брюнетка сама разкри щастливото събитие в личния си живот, споделяйки снимка в своите профили в Instagram и Facebook, на които се вижда елегантната ѝ брачна халка, изработена от бижутерийния топбранд Cartier.

Апетитната певица е написала: „Споделям ви един много важен за мен момент! Нашата любов и отношения преминаха през много вълшебни месеци, но и много изпитания... Очевидно когато всичко е истинско идва ред и за това... Не спирайте да вярвате и не спирайте да мечтаете! Обичам те, любов моя!“

Снимката на звездата е събрала хиляди харесвания и коментари. От историята в Instagram на певицата пък се вижда, че елегантните златни халки са купени в Монако.

Наскоро в интервю 39-годишната Мария сподели, че най-накрая е намерила мъжа на живота си в лицето на Мирослав и е наистина много щастлива. За третия мъж на певицата се знае, че е разведен и че има две деца от първия си брак.

В миналото Мария беше омъжена за Димитър Андонов, от когото е дъщеря ѝ Марая и за кратко беше съпруга на бизнесмена Християн Гущеров. След известно време на отсъствие от музикалната сцена, Мария наскоро поднови своята кариера на певица, като може би за това ѝ решение я подкрепя именно нейният трети съпруг.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Д ( преди 2 години )
За разваляне на семеаство, наказанието от съдбата няма да е леко.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Рендето ( преди 2 години )