IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит е убеден, че Анджелина използва децата им за реклама

2 ноември 2021 17 40

Според него Джоли води децата по премиери, за да предизвиква повече внимание

БГНЕС

БГНЕС

Анджелина Джоли в момента се намира на вихрено турне, с което популяризира новия филм на Marvel Eternals. На почти всички премиери по света, актрисата води и своите деца, с които минава заедно по червения килим.

Джоли обикновено се появява с пет от своите шест наследници, като почти всички са в тийнейджърска възраст – 16-годишната Захара, 15-годишната Шайло, както и 13-годишните близнаци Вивиан и Нокс. С тях се появява и осиновеният от Камбоджа, 20-годишен син на звездата – Мадокс. Единствено осиновеният от Виетнам, 17-годишен Пакс не придружава майка си на премиерите на новия ѝ филм.

Всичко това обаче не се харесва особено на бившия съпруг на Джоли – Брад Пит, с когото тя все още води разгорещени съдебни битки за попечителството на общите им деца.

Източник, близък до Пит, е казал пред американски вестник, че той смята, че Анджелина използва децата им за реклама. „Трудно е да се разбере как това поведение и парадирането с децата на червения килим е в техен най-добър интерес. Брад никога не е извеждал децата си публично. Той рядко говори за тях в медиите.“

Според Джоли новата ѝ филмова роля на Тена – вечен войн, която се стреми да защити хората от чудовищна раса, наречена Девиантите, е „тази, която е свързана с работата на живота й“.

„В никакъв случай не съм перфектен родител“, каза тя наскоро пред списание People, допълвайки „Всеки ден се чувствам все по-наясно с всичко, което не правя както трябва като майка. Аз съм доста критична към себе си в това отношение.“

Джоли и Пит са във война от цели пет години, след широко разгласената им раздяла през 2016 г., когато двамата си казаха „сбогом“ скандално, след само две години брак и 11-годишна връзка.

Наскоро Джоли насочи вниманието си към работата в подкрепа на жени и деца, преживели домашно насилие в САЩ, тъй като самата тя се счита за жертва на Брад в това отношение.

Наскоро звездата предложи да даде на съда доказателства в подкрепа на тезата си, че в семейството ѝ е имало домашно насилие от страна на Пит. Подробностите засега не са оповестени публично.

Източникът, близък до Пит, казва по темата: „Брад признава, че не се е справил правилно със ситуацията, но той беше разследван от службите за насилие над деца и федералните власти не му предявиха обвинения.“

Пит беше разследван през 2016 г. след полет на частен самолет, по време на който той се е държал агресивно към най-големия си син Мадокс. Именно след тази случка Джоли подаде молбата си за развод.

Миналата сряда Върховният съд на Калифорния отказа да разгледа жалбата на Пит срещу съдебно решение, което дисквалифицира съдията Джон Оудъркърк, който по-рано тази година присъди съвместно попечителство на Пит и Джоли.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Д ( преди 2 години )
Тоя Брад Пит верно е едно сърдито пиянде. Жената е майка и защо да не вземе децата със себе си на едно такова готино мероприятие и те да се порадват за нея, не са бебета, всяка майка говори за децата си, защото ги обича. А той, като е съвършен, за това ли нв съда не постигна никакъв успех.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар