IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл показаха синовете си за Хелоуин

2 ноември 2021 15 00

Цялото семейство беше дегизирано като магьосници

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Оставете на Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл да доведат фантастични магьоснически свят при нас, мъгълите, в навечерието на Хелоуин.

За призрачния празник двойката изведе синовете си – 6-годишния Сайлъс и 1-годишния Финиъс – на разходка из квартала за събиране на бонбони и лакомства. Що се отнася до костюмите, семейството не разочарова феновете и съседите си, обличайки се като различни герои от поредицата за Хари Потър.

Снимките, публикувани в социалните мрежи, зарадваха всички ни, тъй като Тимбърлейк и Бийл рядко споделят семейни моменти с външни хора. Те предпочитат да запазят личното пространство на децата си, като дълго време криеха, че са станали родители за втори път. Разбира се, лицата на синовете им остават скрити от камерата, но ние и на това сме доволни.

„Снощи в магическия час“, написа Бийл под колекцията от три снимки. На тях можем да видим Джъстин, който се е дегизирал като Дъмбълдор, слагайки дълга бяла брада и очила. До него пък се е появила професор Макгонагъл със своята емблематична зелена шапка и кръгли очила. Малките магьосници също бяха с перфектни костюми, като Сайлъс носеше шал на Грифиндор и черно палто като Хари Потър, а Финиъс беше неговата любима сова Хедуиг.

Джесика, която роди втория си син в края на 2020 година, наскоро говори за семейния живот у дома. „Някой ми беше казал, че две деца са като хиляда и точно така го чувствам. Балансът на всичко е доста труден. Искам да кажа, че е много интересно, забавно, но в същото време е изтощително“, казва актрисата. Допълва, че води невероятни разговори с 6-годишния си син и постепенно разбира, че той вече е голям човек.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари