IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Официално заедно: Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц вече не крият любовта си

3 ноември 2021 17 50

Двамата показаха в Instagram, че са двойка

БГНЕС

БГНЕС

Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц показаха официално, че са двойка в историите си в Instagram, след като публикуваха свои снимки от парти за Хелоуин.

Влюбените актьори използваха „Денят на Вси светии“, за да престанат да крият задълбочаващите се романтични отношения помежду им. Двамата се снимаха облечени в костюми от хита „Шофьор на такси“.

41-годишният Чанинг и 32-годишната Зоуи отпразнуваха първия си Хелоуин заедно във въпросните костюми от хита от 1976 г., И Тейтъм, и Кравиц публикуваха едни и същи снимки от партито в своите Instagram Story.

Чанинг е почти неузнаваем в своя костюм на Травис Бикъл, героят на Робърт де Ниро във въпросния филм. Зоуи пък е облечена като персонажа на Джоди Фостър Ирис.

 

 

Това е първият път, когато Зоуи и Чанинг публикуват свои снимки заедно. Двамата се появиха за първи път като двойка на Met Gala през септември 2021 г., но минаха по червения килим поотделно.

Те може и да не влязоха ръка за ръка на бала, но пък според очевидци са си тръгнали заедно. От месеци насам феновете се чудят кога Тейтъм и Кравиц ще си признаят, че са заедно, след като папараците многократно ги снимаха на разходки из улиците на Ню Йорк.

За връзката им се заговори още през януари 2021 г., малко след като Зоуи обяви, че слага край на брака си с актьора Карл Глусман, за когото се омъжи през 2019 г. Разводът им беше финализиран през август 2021 г. Чанинг преди това беше женен за актрисата Джена Дюан от 2009 до 2019 г. Двамата имат дъщеря Евърли, която е на почти 8 години. След развода си с Джена Чанинг имаше 2-годишна връзка с певицата Джеси Джей.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

... ( преди 2 години )