IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джулиана Гани – плеймейтката, на която ѝ върви в любовта, но не и в брака

4 ноември 2021 09 00

Звездата хвана в изневяра съпруга си Илиян Найденов

IStockphoto

IStockphoto

Джулиана Гани е хванала в изневяра съпруга си и смята да се разведе. За поредното разочарование в живота си съобщи самата тя, споделяйки видео в своята история, в което разказва за това как е прекратила отношенията си с Илиян Ангелов, който е баща на детето ѝ.

Носителката на титлата Мис Плеймейт е по работа в Кан. И докато тя се снима на френската Ривиера, мъжът ѝ я мами с друга в България.

„Той е предател и не искам повече да го коментирам. Ще се разведа и ще си взема детето“, споделя тя в своя клип, където държи букет с червени рози.

По думите на Гани, за нея животът продължава и най-важното е, че при нея ще остане най-ценното от брака ѝ с Найденов – техният син Давид.

Макар Джулка да не иска да коментира нищо повече за мъжа си, тя разкри, че е прочела чатовете му, в които кани студентка на гости с преспиване, докато тя отсъства от дома им.

Гани е отвратена от постъпката на Найденов, който използвал и това, че детето им е при баба си.

„Предател, много е силен като ме няма… Ако не бях разбрала щеше да се срещне, дали с тази или някоя друга... не знам“, казва още тя.

Двамата бяха доста успешни като инфлуенсъри

Илиян Найденов е вторият мъж на силиконката, който се занимава с фитнес и я разочарова. Тя го представи като своя официална половинка през лятото на 2018 г., след като се раздели с първия си съпруг Стефан Ташев, малко след излизането си от Big Brother.

В края на януари 2019 г. плеймейтката се сгоди, като няколко месеца по-късно роди дете на новата си изгора.

С времето Гани и Найденов се превърнаха в успешни инфлуенсъри, рекламиращи какво ли не в социалните мрежи. Инструкторът използва атрактивната фигура на съпругата си, с която сключи тайно брак, за да промотира своята работа. Дори докато тя носеше в корема сина им, той написа книга за успешна бременност, като съветите за здравословно хранене в нея бяха оспорени от някои лекари. След появата на момченцето, двамата включиха и него в бизнеса, като го снимаха в реклами на известни марки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари