IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Концерт, вечеря с приятели и стая, пълна с цветя: Кендъл Дженър на 26

5 ноември 2021 18 00

Риалити звездата беше засипана с хубави пожелания за рождения си ден

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Рожденият ден винаги е важно събитие за всеки от нас, а с годините става и все по-сантиментално. Именно затова се опитваме да прекараме важния ден с най-близките си хора, да се насладим на компанията им и да запечатаме хубавите моменти.

Това направи и Кендъл Дженър, която на трети ноември навърши 26 години. За разлика от миналата година, когато съчета рождения си ден с Хелоуин и организира огромно парти, за което след това беше критикувана, този път риалити звездата реши да направи всичко в домашна обстановка. В огромния си заден двор в Бевърли Хилс Кендъл събра най-важните хора в живота си, за да отбележи още една обиколка около Слънцето.

Моделката сподели множество снимки и видеа от празника, с които благодари на всички, които са се сетили за нея и са ѝ изпратили мило пожелание. Тук бяха включени приятелите като Джиджи Хадид, Скот Дисик, Хейли Бийбър, както и цялото семейство Кардашян-Дженър – от майката Крис до сестрите Клои, Ким и Кайли.

Празненствата за Кендъл започнаха с концерт на бандата Tame Impala в зала „Холивуд“. Тя сподели видео, на което с цяло гърло пее и танцува на песента Eventually заедно със своя приятелка. След завръщането си у дома моделката беше посрещната с множество букети, изпратени от семейството и приятелите. На снимката, която Дженър сподели, се вижда как цветята буквално покриват целия под в хола ѝ.

За специалната вечеря звездата посрещна 24 гости, които настани в задния си двор около красиво украсена маса. Бялата покривка, на зелени и жълти цветя, беше отрупана с цветя, свещи и чинии, които очакваха да бъдат напълнени с вкусни ястия от професионални готвачи. Всеки един гост беше седнал на определено място, като за целта бяха поставени картички с имената на поканените.

Тортата на Кендъл беше в тон с масата. Зелени цветчета бяха изрисувани върху бяла основа, а ядливи оранжеви и червени цветя бяха сложени в единия край на десерта. Във видео, публикувано от Хейли Бийбър, се вижда как Кендъл си намисля желание и духа всичките 26 свещички, поставени върху тортата. Опитът ѝ не беше сполучлив от първия път, но с няколко повторения, всичко беше наред.

Разбира се, никой не трябваше да се притеснява дали ще има коктейли на партито. Кендъл беше заредила множество бутилки от собствената си марка текила 818, за да може да миксира различни напитки по желание на гостите. В края на вечерта Дженър показа, че е създала и място за медитация и релаксация след вечеря.

За съжаление на рожденичката, единственият гост, който липсваше беше приятелят ѝ Девин Букър. Той беше в дома си в Аризона, тъй като отборът му „Финикс Сънс“ трябваше да се подготвя за два домакински мача от NBA. Все пак Букър поздрави Кендъл за рождения ден, споделяйки няколко лични снимки на двамата и наричайки я „най-прекрасната жена“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари