IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Паулина Порижкова защити Сара Джесика Паркър за белите коси

12 ноември 2021 14 50

Тя изглежда невероятно, сподели моделът

БГНЕС

БГНЕС

През последните няколко месеца усилено се говори за продължението на „Сексът и градът“. Там отново ще видим Кари Брадшоу, но този път тя няма да е перфектна. Камерата няма да ни спести нито бръчките, нито посивелите коси на нея и приятелките ѝ. След като получи безброй критики за това, че корените са ѝ израснали, Сара Джесика Паркър обяви, че няма как да спре да остарява, нито да изчезне. А наскоро Паулина Порижкова, която също е привърженик на естествената красота, я защити в социалните мрежи.

Моделът е на 56, точно на колкото е и актрисата. И онова, което обединява двете, е че не се притесняват да покажат белите си коси.

„Някой на моята възраст, който прилича на мен. Виждам моите линии, увиснали и сребърни корени в огледалото. И ми харесва“, написа Порижкова, споделяйки колаж с две снимки, едната от които е на Сара Джесика Паркър.

„Тя ме кара да се чувствам така, сякаш не съм изрод за стареенето – защото тя е модерна, красива, стилна...“, казва още първата жена от Централна Европа, която попадна на корицата на изданието Sports Illustrated по бански.

Според Порижкова, Сара изглежда невероятно и това, че има бели коси си е нейно решение. По думите ѝ, всяка жена трябва да бъде уверена в себе си и да прави това, което я кара да се чувства добре.

„И двете са по-красиви заради времето, точно като мъжете и хубавото вино“, коментира от своя страна Анди Макдауъл – актрисата, която първа дръзна да се появи с небоядисана коса на червения килим, след година социална изолация.

Само за няколко часа публикацията на Порижкова е събрала близо 35 хиляди харесвания.

„Има толкова много мизогинистични коментари за нас, които никога няма да бъдат направени за мъжете. Сивата ѝ коса, сивата ѝ коса, сивата ѝ коса – това е някаква мантра. Те нямат ли сиви коси? Сядам например до Анди Коен, който има побелели кичури, които се виждат ясно. Но е фантастичен. Защо за него е ок? Не знам какво да ви кажа, хора. Особено в социалните мрежи е страшно. Всеки има какво да каже и сякаш се чувства длъжен да го каже: „Леле, тя има ужасно много бръчки! Или пък – хм, защо няма бръчки?“, каза по-рано Сара Джесика Паркър пред списание Vogue.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари