IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елизабет II била бясна на половинката на принц Чарлз – Камила

28 ноември 2021 21 00

„Не искам да имам нищо общо с нея“, говорила кралицата

Снимка: БГНЕС

Кралският биограф Пени Джунър говори за трудните отношения между Елизабет II и втората съпруга на най-големия ѝ син принц Чарлз- Камила Паркър Боулс. Както се оказа, херцогинята на Корнуол трябвало да работи усилено, за да спечели признанието на кралицата и да стане член на кралското семейство.

И въпреки че сега Елизабет II се отнася с топлота към снаха си, много преди това тя си позволяваше нелицеприятни изказвания за любимата на наследника си.


Според експерти кралицата не харесвала Камила по една проста причина: тя била уверена в участието ѝ в развода на принц Чарлз и принцеса Даяна. Освен това Нейно Величество се опасявала, че подобни интриги ще се отразят негативно на репутацията на британската монархия и ще предизвикат обществено недоволство.

„В продължение на години и кралицата, и майка ѝ отказваха да общуват с любовницата на Чарлз. Те не одобряваха тази връзка и не искаха да виждат Камила на събитията“, каза кралският журналист Том Бауер в интервю за The Express. Според него на молбите на принц Чарлз да промени отношението към избраницата, кралицата в отговор само изразила недоволството си.

„Няма да търпя изневярата ти и няма да простя на Камила, че не те остави сам и не позволи бракът ти да бъде възстановен. Не искам да имам нищо общо с нея“, припомни Бауер думите на Елизабет II. „Кралицата знаеше точно колко разрушителни са отношенията между Чарлз и Камила за монархията“, добави кралският биограф Пени Джунър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари