IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Историческо: Адел победи наградите „Оскар“ по рейтинг

16 ноември 2021 15 00

Събитието ѝ One Night Only е гледано от 9,9 млн. души

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

На 14 ноември телевизия CBS излъчи специално предаване, наречено One Night Only. Единственият гост беше Адел, която направи кратък концерт пред обсерваторията „Грифит“ в Лос Анджелис, на който присъстваха само избрани зрители като Леонардо ди Каприо, Селена Гомес, Джеймс Кордън, Елън Дедженеръс и много други. Заедно с изпълнението си, Адел даде и интервю пред Опра Уинфри, в което отговори на най-важните въпроси за живота си.

Оказва се, че 14 ноември е била датата, която голяма част от хората по света са чакали със затаен дъх. Рейтингът на One Night Only е бил изключително голям, като го превръща в най-гледаното нефутболно неделно събитие този сезон. Според The Hollywood Reporter, зрителите, които са включили телевизорите на CBS в неделя са били 9,9 млн. души, което означава, че Адел е победила наградите „Оскар“, които са гледани от 9,85 млн.

Интервюто на Адел пред Опра Уинфри беше осъществено чрез компанията Fulwell, която е собственост на Джеймс Кордън и Бен Уинстън. Двамата са отговорни и за събирането на шестимата актьори от „Приятели“ тази година.

Въпреки огромния интерес, One Night Only получи смесени отзиви. Част от зрителите критикуваха събитието заради вялото интервю на Опра, но пък хвалеха изпълненията на Адел. Според The Mirror, телевизия CBS би трябвало да е спечелила повече от 100 млн. долара, като се очаква Джеймс Кордън да вземе голям дял от сделката.

Двучасовото събитие включваше едни от най-известните песни на Адел, както и част от новите ѝ сингли, които ще чуем в албума „30“. Това е първото телевизионно участие на изпълнителката от шест години, като източници твърдят, че тя ще получи между 5 и 7 млн. долара.

По време на интервюто си с Опра, Адел призна, че бившият ѝ съпруг Саймън Конеки е спасил живота й, защото ѝ е осигурил стабилност по време на изкачването ѝ към върха. Тогава е имало огромен риск изпълнителката да тръгне по саморазрушителен път, но Конеки е бил човекът, който я е издърпал в правилната посока. Тя вярва, че Саймън и синът им Анджело са „ангелите, които ми бяха изпратени“.

Адел и Конеки се разделят през 2019 година, но все още живеят един срещу друг в Лос Анджелис и си поделят грижите за Анджело. Изпълнителката споделя, че най-тежката част от развода била да обясни всичко на сина си. Тогава момчето е било на шест години, а Адел му казва, че все още обича баща му, но не е влюбена в него. Въпреки това, тя не смята, че Анджело е разбрал напълно какво се случва у дома.

В момента Адел има връзка със спортния мениджър Рич Пол и казва, че би искала да има още деца. „Искам още деца. Не би бил краят на света, ако нямам, защото имам Анджело, но да, мисля, че бих искала да имам още“, казва тя пред Опра.

Новият албум на Адел „30“ ще излезе на пазара на 19 ноември.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари